021-62948

اشتراک گذاری

رفع مشکل آبی شدن صفحه گوشی

از جمله رایج ترین مشکلات بین کاربران گوشی های هوشمند آبی شدن صفحه گوشی است. این مشکل مربوط به برند خاصی نبوده و ممکن است در هر برندی مشاهده شود. از سوی دیگر نیز دلیل این اتفاق ناخوشایند می تواند متفاوت باشد. به همین دلیل، در این مقاله به بررسی دلایل آبی شدن صفحه گوشی و راه هایی جهت رفع این مشکل ناخوشابند و آزاردهنده می پردازیم.

آبی شدن صفحه گوشی

عوامل موثر در آبی شدن صفحه گوشی

دلایل مختلفی ممکن است منجر به آبی شدن صفحه گوشی شوند. از جمله این موارد می توان به مشکلات نرم افزاری و نقص های سخت افزاری اشاره کرد. این مشکل بسیار متداول بوده و هم در گوشی های اندرویدی و هم انواع آیفون مشاهده می شود و به عنوان Blue Screen نیز شناخته می شود. از جمله دلایلی که می تواند منجر به ارور صفحه آبی گوشی شود؛ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. نقص نرم افزاری

 از جمله مهم ترین دلایل آبی شدن صفحه گوشی می توان به نقص های نرم افزاری اشاره کرد. در اغلب موارد، نصب آپدیت های نادرست و یا خرابی سیستم عامل مکن است سبب به وجود آمدن ارور صفحه آبی گوشی شود.

2. ویروس ها و بدافزارها

از دیگر عوامل مهم و تاثیرگذار در آبی شدن صفحه گوشی، ویروس ها و بدافزارها هستند. در واقع این نوع نرم افزارهای مخرب می توانند به راحتی سیستم و عملکرد گوشی را مختل کنند و سبب ایجاد شدن مشکلاتی مانند Blue screen در گوشی هوشمند شوند.

3. خرابی و مشکل در قطعات سخت افزاری

در برخی موارد، دلیل آبی شدن صفحه نمایش گوشی می تواند به خرابی در قطعات سخت افزاری مربوط شود. از رایج ترین خرابی ها در قطعات سخت افزاری می توان به مشکل در صفحه نمایش یا پردازنده ها اشاره کرد. اگر دلیل ارور صفحه آبی گوشی مربوط به خرابی در این قطعات باشد، تعمیر این قطعات می تواند مشکل را به کلی رفع کند.

رفع مشکل آبی شدن صفحه نمایش موبایل

نحوه رفع مشکل ارور صفحه آبی گوشی هوشمند

حالا که با دلایل رایج آبی شدن صفحه گوشی آشنا شدید، شاید به راه های رفع این مشکل نیز علاقه داشته باشید. برای رفع این مشکل راه حل های مفاوتی وجود دارد که انتخاب هرکدام به عامل ایجاد شدن ارور صفحه آبی گوشی بستگی دارد. در ادامه به چند مورد از راه حل های رایج این مشکل می پردازیم.

1. ری استارت کردن گوشی

از جمله ساده ترین و پیش پا افتاده ترین روش ها برای رفع مشکل آبی شدن صفحه گوشی، ری استارت کردن گوشی هوشمند است. در واقع در صورتی که عامل ایجاد کننده blue screen یک خطای نرم افزاری باشد، به راحتی می توانید با ری استارت کردن مشکل خود را رفع کنید.

این مقاله را از دست ندهید: دلایل کند شدن گوشی

2. پاک کردن حافظه پنهان (cache)

درصورتی که برای مدت طولانی حافظه پنهان گوشی را پاک نکنید، با خطاهای بسیاری مانند کند شدن عملکرد گوشی و حتی ارور صفحه آبی گوشی مواجه خواهید شد. در چنیت شرایطی می توانید با رفتن به تنظیمات، حافظه کش اپلیکیشن های خود را پاک کنید. در این شرایط و درصورتی که به درستی انجام دهید، با مشکلی مواجه نخواهید شد. توجه داشته باشید که حتما حافظه cache را پاک کنید. زیرا درصورتی که حافظه data را پاک کنید، معمولا اطلاعات مهم اپلیکیشن های خود را از دست خواهید داد.

3. بازگرداندن به تنظیمات کارخانه

اگر با انجام دادن دو مورد فوق همچنان مشکل آبی شدن صفحه گوشی وجود داشته و رفع نشد باید از بازگردانی گوشی به تنظیمات کارخانه استفاده کنید. در این صورت بهتر است حتما از اطلاعات گوشی خود یک نسخه بک آپ آماده کنید. زیرا با بازگرداندن گوشی به تنظیمات کارخانه کلیه اطلاعات از بین خواهد رفت.

راه های تشخیص مشکلات سخت افزاری در ارور Blue screen

اگر مشکل آبی شدن صفحه گوشی رفع نشد، احتمالا راه حل های نرم افزاری مناسب شما نیستند. چون منشا مشکل گوشی شما سخت افزاری است.برای اینکه تشخیص دهید آیا واقعا منشا مشکل آبی شدن صفحه نمایش گوشی سخت افزاری است، باید از یک تکنسین خبره کمک بگیرید. با این حال ما به چند مورد از رایج ترین مشکلات سخت افزاری که سبب ایجاد این مشکل می شوند اشاره می کنیم.

1. خراب شدن صفحه نمایش گوشی

اگر صفحه نمایش گوشی با مشکلی مواجه شده باشد، احتمالا مجبور شوید که صفحه نمایش را به کلی عوض کنید. مشکلات و خرابی صفحه نمایش گوشی می تواند به دلیل وارد شدن ضربه به صفحه یا ورود آب و گرد و خاک شدید به آن باشد.

پیشنهاد ایران هاردورسنتر: سبز شدن صفحه موبایل

2. مشکل در پردازنده گوشی

از جمله عوامل دیگری که می تواند باعث آبی شدن صفحه گوشی شود، مشکل در پردازنده گوشی هوشمند است. از جمله مهم ترین قطعات یک گوشی هوشمند پردازنده آن بوده و در صورتی که با خطا یا مشکلی مواجه شود، ممکن است ارورهای بسیاری ایجاد شود که رایج ترین آن Blue screen خواهد بود.

راه هایی جهت جلوگیری از بروز ارور صفحه آبی گوشی

جهت جلوگیری از بروز خطای صفحه آبی گوشی، انجام اقدامات پیشگیرانه می تواند موثر باشد. برخی از رایج ترین اقدامات پیشگیرانه عبارتند از:

  • به روزرسانی منظم سیستم عامل گوشی: تفاوتی نداردکه سیستم عامل گوشی شما اندروید باشد یا ios، در هر صورت شما باید به روزرسانی منظم را انجام دهید. این امر می تواند سبب جلوگیری از بسیاری مشکلات نرم افزاری شود.
  • استفاده از نرم افزارهای ضدویروس: نصب یک نرم افزار ضدویروس کاربردی و قابل اطمینان می تواند از ویروسی شدن گوشی به واسطه نرم افزارها و بدافزارهای مخرب جلوگیری کند. به علاوه با جلوگیری از ویروسی شدن گوشی، شما به راحتی می توانید از ارور Blue screen پیشگیری کنید.
  • حفظ امنیت گوشی: راه حل پیشگیرانه بعدی، حفظ امنیت گوشی هوشمند است. برای این کار بهتر است که منبع نصب برنامه ها را محدود کنید. در واقع تنظیماتی را اعمال کنید تا از نصب برنامه ها بدون اجازه شما جلوگیری کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر بخوانید: چرا صفحه گوشی سفید می شود؟

تنظیمات سیستم عامل و ارور صفحه آبی گوشی

در برخی موارد علت آبی شدن صفحه گوشی به تنظیمات سیستم عامل و خطاهای سیستمی مرتبط است. در این موارد ممکن است راه حل های زیر به شما کمک کند:

  • آپدیت سیستم عامل : همان طور که گفتیم نسخه های قدیمی سیستم عامل همیشه خطاهایی را به دنبال دارند. در واقع هر زمان که متوجه شدید یک آپدیت جدید برای سیستم عامل شما ارائه شده است، در اسرع وقت اقدام به آپدیت آن کنید.
  • استفاده از  safe mode:  یکی از راه حل های مهم و تاثیرگذار در رفع مشکل آبی شدن صفحه گوشی، ورود به حالت امن است. در این حالت شما می توانید بررسی کنید که آیا نرم افزار یا اپلیکیشن های خاصی سبب بروز این مشمل می گردند یا نه. در حالت safe mode فقط برنامه های سیستمی فعال می گردند و این وضعیت امکان بررسی دقیق تر علت مشکل را در اختیار شما قرار می دهد.
امتیاز شما به این نوشته

کاربر گرامی جهت اطلاع از هزینه ی تعمیرات با شماره های 02154114 ، 02162948 تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *