021-62948

جستجو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
اشتراک گذاری

تعمیر میکروسوئیچ درب لباسشویی

اگر از ساختار ماشین های لباسشویی یا مهمترین قطعات این دستگاه ها مطلع باشید قطعا با قطعه میکروسوئیچ آشنایی نسبی دارید. میکروسوئیچ ها روی درب این دستگاه ها هستند و در مواردی به تعمیر میکروسوئیچ درب ماشین لباسشویی نیاز است. اما دقیقا این قطعه چیست و چه نقشی در ماشین های لباسشویی دارد. عملکرد میکروسوئیچ در لباسشویی ها کنترل جریان برق است. در واقع این سوئیچی است که یا جریان برق را قطع کرده یا آن را برقرار می کند و این کار را تنها با یک فشار یا ضربه مکانیکی انجام می دهد.

زمانی که شما درب ماشین لباسشویی را می بندید این قطعه جریان برق را فعال کرده و ماشین لباسشویی شروع به کار می کند. در ادامه نیز زمانی که درب دستگاه را باز می کنید جریان برق قطع شده و لباسشویی خاموش می شود. اما برخی موارد می تواند موجب خرابی این قطعه شده و در نتیجه به تعمیر یا تعویض آن نیاز باشد. در این مقاله با دلایل و نشانه های خرابی میکروسوئیچ آشنا می شویم تا ببینیم در چه زمانی به تعمیر میکروسوئیچ درب لباسشویی نیاز است.

تعمیر میکروسوئیچ درب لباسشویی

هزینه تعمیر میکروسوئیچ درب لباسشویی

میکروسوئیچ یک قطعه بسیار مهم و کاربردی در لباسشویی هاست و در صورت خراب شدن آن عملا دستگاه کار نمی کند. بنابراین تعمیر میکروسوئیچ درب لباسشویی جزو خدمات تخصصی تعمیر لباسشویی است که قطعا هزینه آن کم نیست، خصوصا اگر امکان تعمیرات این قطعه وجود نداشته باشد و به تعویض آن نیاز باشد.

برای مثال در صورتی که اتصالات میکروسوئیچ شل شده باشد امکان تعمیر آن وجود دارد. در نتیجه بسته به نشانه های خرابی لباسشویی و این که آیا امکان تعمیر کردن میکروسوئیچ وجود دارد یا خیر هزینه متفاوت است. خصوصا که گاهی اوقات در عیب یابی لباسشویی مشخص می شود که کار نکردن دستگاه یا مشکلات آن الزاما به خرابی میکروسوئیچ مربوط نمی شود. هزینه ها ممکن است شامل تعمیرات برد لباسشویی، تعمیر و تعویض درب دستگاه یا رفع مشکلات الکترونیکی لباسشویی باشد.

دلایل خرابی میکروسوئیچ درب لباسشویی

دلایل مختلفی می تواند موجب خراب شدن و بروز مشکل در میکروسوئیچ درب لباسشویی شود. مهمترین دلایل خرابی میکروسوئیچ شامل موارد زیر می شود:

  • اگر درب ماشین لباسشویی را به درستی و به صورت کامل نبندید احتمال خراب شدن میکروسوئیچ وجود دارد.
  • اگر لباس ها به درستی درون لباسشویی قرار داده نشوند و در بین درب دستگاه گیر کنند می تواند به میکروسوئیچ آسیب برساند
  • مشکلات برد و خرابی این قطعه هم می تواند دلیل از کار افتادن میکروسوئیچ شود
  • بروز مشکل در اتصالات الکترونیکی لباسشویی
  • شکستگی زبانه درب لباسشویی و خرابی آن
  • شل شدن اتصالات میکروسوئیچ
  • خرابی و شل شدن لولای درب لباسشویی
  • خرابی و شکستن درب ماشین لباسشویی که موجب درست بسته نشدن درب شده و در نتیجه میکروسوئیچ دچار مشکل می شود

در تمام این موارد ممکن است بتوان با تعمیر میکروسوئیچ درب لباسشویی مشکل به وجود آمده در آن را برطرف کرد. گاهی نیز باید سایر بخش های لباسشویی تعمیر شود یا این که با تعویض میکروسوئیچ مشکل دستگاه را برطرف کرد.

نشانه های خرابی میکروسوئیچ در لباسشویی

بعد از بررسی دلایل برای تعمیر میکروسوئیچ درب لباسشویی باید با نشانه های خرابی آن هم آشنا شد تا بتوان در صورت نیاز برای رفع مشکل این قطعه و لباسشویی اقدام کرد. اولین و مهمترین نشانه خرابی میکروسوئیچ باز نشدن درب ماشین لباسشویی است. زمانی که این قطعه دچار مشکل می شود، چه بعد از اتمام کار دستگاه و چه در شروع آن نمی توان درب را باز و بسته کرد. از طرفی زمانی که میکروسوئیچ خراب است ماشین لباسشویی نیز شروع به کار نمی کند.

یکی از مواردی که باید حتما میکروسوئیچ تعویض شود زمانی است که بعد از اتمام کار لباسشویی نمی توان درب را باز و لباس های شسته شده را خارج کرد. از دیگر نشانه های صد در صدی خرابی میکروسوئیچ نمایش اروری مرتبط روی دستگاه است. معمولا بسته به مدل لباسشویی خرابی این قطعه با یک ارور روی لباسشویی نمایش داده می شود.

می توان با کمک دفترچه راهنمای دستگاه ارور مربوط به خرابی میکروسوئیچ را متوجه شد. در صورتی که بعد از قرار دادن لباس ها درون دیگ لباسشویی  و روشن کردن آن دستگاه شروع به کار نکند و چرخش آن شروع نشود هم می توان گفت که احتمالا میکروسوئیچ دچار مشکل شده است.

آیا همیشه میکروسوئیچ درب لباسشویی خراب است؟

یک نکته مهم در خصوص تعمیر میکروسوئیچ درب لباسشویی این است که الزاما همیشه این قطعه معیوب نیست و مشکلات و نشانه هایی که در بالا به آن اشاره شد به خرابی این قطعه ارتباطی ندارد. خصوصا این که باز نشدن درب ماشین لباسشویی می تواند علاوه بر خرابی میکروسوئیچ دلایل دیگری هم داشته باشد. برای مثال اگر درب کامل بسته نشده باشد یا این که لباس بین درب گیر کرده باشد، روشن نشدن و شروع به کار نکردن لباسشویی امری طبیعی است و ربطی به خرابی میکروسوئیچ ندارد.

در مقاله چرا ماشین لباسشویی روشن نمی شود می توان با دلایل بیشتری برای بروز این مشکل آشنا شد. خرابی لاستیک درب لباسشویی، خرابی زبانه درب، روشن بودن قفل کودک در لباسشویی، خرابی پمپ تخلیه، خرابی هیدروستات و مواردی از این دست همگی می توانند نشانه هایی مشابه با از کار افتادن میکروسوئیچ را سبب شوند. خصوصا زمانی که تخلیه آب کامل صورت نگرفته باشد یا ارورهای دیگری روی دستگاه مشاهده شود احتمال زیاد کار نکردن لباسشویی یا باز نشدن درب آن ربطی به خرابی میکروسوئیچ ندارد.

تعویض میکروسوئیچ درب لباسشویی

بعد از این که بررسی های کامل در خصوص مشکلات میکروسوئیچ انجام شد و مشخص شد که قطعا ایراد دستگاه از خرابی این قطعه است، ابتدا برای تعمیر میکروسوئیچ اقدامات لازم انجام می شود. اما از آنجایی که در بیشتر مواقع تعویض این قطعه به جای تعمیر میکروسوئیچ درب لباسشویی پیشنهاد می شود، معمولا باید با خرید یک قطعه اصلی و سازگار با دستگاه آن را تعویض کرد. تعویض میکروسوییچ به تخصص و دقت زیادی نیاز دارد.

ابتدا باید دستگاه را کاملا خشک کرد و جریان برق آن را قطع کرد. سپس باید شیر آب را از دستگاه جدا کرد و حلقه فلزی دور نوار پلاستیکی را از آن جدا کرد. مرحله بعدی مربوط به درآوردن نوار پلاستیکی دور درب دستگاه می شود. حال می توان به میکروسوئیچ دسترسی یافت و آن را بیرون کشید. بعد از جدا کردن سیم های اطراف آن می توان میکروسوئیچ قدیمی را با یک نمونه جدید و سالم جایگزین کرد و سیم ها و اتصالات آن را وصل کرد. بعد از قرار دادن میکروسوئیچ در جای خود می توان قفل و بست های دستگاه را نصب و همه چیز را در جای خود قرار داد. به این ترتیب مجددا می توان مانند قبل از لباسشویی استفاده کرد.

این مقاله را از دست ندهید: فعال کردن قفل کودک لباسشویی

آیا می توان از خرابی میکروسوئیچ جلوگیری کرد؟

برای این که کمترین احتمال خرابی میکروسوئیچ وجود داشته باشد می توان با انجام یک سری کارهای ساده از خرابی این قطعه جلوگیری کرد. اگر زمان استفاده از لباسشویی درب آن را به آرامی باز و بسته کنید یا این که از قرار دادن حجم زیادی از لباس درون دیگ لباسشویی خودداری نمایید می توانید طول عمر میکروسوئیچ را افزایش دهید. از طرفی دقت کنید که آب روی میکروسوئیچ نریزد تا این قطعه دچار مشکل نشود.

هیچ وقت سعی نکنید زودتر از موعد برای باز کردن درب لباسشویی اقدام کنید و درب را با عجله و به زور باز کنید. علاوه بر این برای کاهش میزان آسیب به میکروسوئیچ سعی کنید همیشه از یک محافظ برق مناسب استفاده کنید. جلوگیری از نوسانات برقی می تواند همیشه از دستگاه های برقی محافظت کند. در این شرایط و با رعایت این نکات احتمالا نیاز به تعمیر میکروسوئیچ درب لباسشویی نیز کمتر خواهد بود.

5/5(1 امتیاز)

کاربر گرامی جهت اطلاع از هزینه ی تعمیرات با شماره های 02154114 ، 02162948 تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *