برای تعمیر پاور تلویزیون و دریافت تخصصی ترین خدمات در این زمینه، کافی است با نمایندگی تعمیرات تلویزیون در مرکز سخت افزار ایران تماس بگیرید. تکنسین های این مرکز، پاور را با دقت بررسی و عیب یابی کرده و اقدامات تعمیراتی مورد نیاز را انجام می دهند تا مشکلات تلویزیون برطرف شوند.
در ادامه این مقاله، علائم خرابی پاور را بررسی کرده و شما را با روند کلی تعمیر این قطعه آشنا می کنیم. چنانچه این علائم را در تلویزیون خود مشاهده کردید، بهتر است به فکر تعمیر پاور تلویزیون در اولین فرصت باشید. در این شرایط می توانید با مرکز تخصصی تعمیر تلویزیون تماس بگیرید تا ضمن دریافت مشاوره رایگان، خدمات تعمیر تلویزیون در محل هم به شما ارائه شود.
هزینه تعمیر پاور تلویزیون
قیمت تعمیر پاور تلویزیون با توجه به شدت آسیب دیدگی این قطعه متفاوت است. برای برآورد درست تر هزینه تعمیرات پاور تلویزیون، باید تا عیب یابی کامل این قطعه توسط تعمیرکاران صبر کنید. معمولا تعمیر این قطعه و حتی تعویض اجزای آن، هزینه چندان بالایی ندارید. با این حال ممکن است نیاز به انجام دادن اقدامات خاصی باشد و یا تعمیرکار از تجهیزات ویژه ای استفاده کند. در این صورت ممکن است نیاز به پرداخت مبلغ بیشتری برای تعمیر برد پاور تلویزیون باشد.
نحوه تعمیر پاور تلویزیون
پاور، دارای اجزایی است که در همکاری با یکدیگر، باعث عملکرد هرچه بهتر این قطعه می شوند. خرابی این قطعات و اجزاست که عملکرد منبع تغذیه را مختل کرده و به دنبال آن، موجب بروز مشکلاتی در نحوه کار تلویزیون می شود. برای تعمیر پاور تلویزیون، اول اجزای پاور بررسی و عیب یابی می شوند. پس از آن ترانزیستورها، خازن ها و دیگر اجزای معیوب، تعمیر شده و یا تعویض می گردند. در نهایت اگر پاور قابل تعمیر نباشد، این قطعه با نمونه جدید، جایگزین می گردد.
سوختن پاور تلویزیون
سوختن پاور تلویزیون، برابر است با عدم امکان تعمیر این قطعه! عواملی همچون نوسان برق، پاور را از کار انداخته و مشکلاتی را در تلویزیون ایجاد می کنند. مثلا وقتی پاور می سوزد، ممکن است تصویر نمایش داده نشده و یا چراغ قرمز رنگ تلویزیون، مدام روشن و خاموش شود. برد پاور یا منبع تغذیه، ولتاژ برق شهری 220 ولت را کاهش داده و به برق مناسب (برای مثال 3 تا 5 ولت در مین برد) تبدیل می کند. حالا اگر برق نوسان داشته باشد و یا پاور به هر دلیل دیگری بسوزد، ولتاژ استاندارد به قطعات نمی رسد و احتمال خرابی یا حتی سوختن آنها افزایش پیدا می کند. در این شرایط امکان تعمیر پاور تلویزیون وجود ندارد و باید حتما این قطعه را تعویض کرد.
علائم خرابی پاور تلویزیون
روشن نشدن تلویزیون، مهم ترین نشانه سوختن پاور این دستگاه است. البته این مشکل می تواند ناشی از خرابی قطعاتی همچون برد هم باشد؛ اما معمولا سوختن پاور، مانع از روشن شدن تلویزیون می شود. اگر پس از روشن کردن تلویزیون تصویر، صدا و یا نشانه ای مانند چراغ LED پاور مشاهده نکرده اید، به احتمال زیاد نیاز به تعمیر پاور تلویزیون یا تعویض این قطعه است. همچنین اگر چراغ پاور تلویزیون روشن شد و شروع به چشمک زدن کرد، اما تصویری را مشاهده نکردید، به احتمال زیاد منبع تغذیه آسیب دیده است.
1. دیر روشن شدن تلویزیون
تاخیر در روشن شدن تلویزیون هم گاهی نشان دهنده خرابی برد پاور این دستگاه است. یعنی وقتی دکمه پاور را می زنید، باید چند ثانیه (گاهی حتی تا یک دقیقه) منتظر بمانید تا صفحه روشن شده و تصویر نمایش داده شود. در این شرایط، خازن ها از کار افتاده اند و انرژی لازم برای روشن شدن تلویزیون، با وقفه به قطعات مربوطه می رسد. برای تعمیر پاور تلویزیون در این حالت، باید خازن های آسیب دیده شناسایی و تعویض شوند.
2. چشمک زدن چراغ LED تلویزیون و روشن نشدن آن
اگر تلویزیون روشن نمی شود اما چراغ LED جلوی آن چشمک می زند، باید برد پاور بررسی شده و در صورت نیاز، تعمیر گردد. البته احتمال خرابی مین برد هم در این شرایط وجود دارد که در بررسی های تخصصی تر، مشخص می شود.
3. روشن نشدن تلویزیون و توقف بر روی چراغ پاور
یکی از دیگر از علائمی که نشان می دهد نیاز به تعمیر پاور تلویزیون است، گیر کردن دستگاه روی چراغ پاور است. به این معنی که تلویزیون روشن نمی شود، اما چراغ چراغ پاور چشمک می زند. این مشکل در تلویزیون های LCD نشان دهنده خرابی پاور است. معمولا امکان تعمیر پاور تلویزیون در این شرایط وجود ندارد و حتما باید این قطعه را تعویض کرد.
پیشنهاد مرکز سخت افزار ایران: دلیل روشن نشدن تلویزیون
4. خاموش شدن تلویزیون
خاموش شدن تلویزیون که از آن با عنوان حالت مرگ یا DEAD هم یاد می شود، یکی از مهم ترین نشانه های خرابی و سوختن پاور است. برای برطرف کردن این مشکل، معمولا تعمیر پاور تلویزیون امکان پذیر نبوده و نیاز به تعویض این قطعه است.
تعویض پاور تلویزیون
در بخش های قبل اشاره کردیم که در صورت سوختن پاور، امکان تعمیر پاور تلویزیون وجود ندارد و حتما باید این قطعه را تعویض کرد. در این صورت هزینه تعمیر تلویزیون افزایش پیدا کرده و بخشی از آن مربوط به قیمت پاور جدید است. دقت کنید که تعویض پاور تلویزیون باید توسط تعمیرکاران مجرب و در مراکز تخصصی و حرفه ای انجام شود. در غیر این صورت ممکن است دیگر قطعات دستگاه هم آسیب ببینند.
تعمیر برد پاور تلویزیون
اگر تلویزیون شما دیر روشن می شود، خاموش شده و روشن نمی شود یا مشکلاتی از این دست دارد، احتمالا برد پاور آن آسیب دیده است. در این شرایط با تعمیر برد پاور تلویزیون، می توانید مشکلات ایجاد شده را برطرف کنید. برای تعمیر این قطعه، اجزای آن که شامل چند ترانزیستور و … می شود، تعویض می شوند.
آیا می دانید: دلیل بوی سوختگی تلویزیون چیست؟
تعویض برد پاور تلویزیون
چنانچه به هر دلیلی امکان تعمیر برد پاور تلویزیون وجود نداشته باشد، باید این قطعه را تعویض کرد. معمولا وقتی این قطعه سوخته باشد یا اجزای آن به حدی آسیب دیده باشند که تعمیر آنها صرفه اقتصادی نداشته باشد، نیاز به تعویض برد پاور تلویزیون است. بهتر است در این شرایط، از یک تعمیرکار مجرب و متعهد کمک بگیرید تا از قطعه اورجینال در تلویزیون شما استفاده کند.
تعمیر منبع تغذیه تلویزیون
تعمیر منبع تغذیه تلویزیون زمانی انجام می شود که این قطعه آسیب دیده و جریان برق وارده شده به دستگاه، استاندارد نباشد. در این صورت ممکن است قطعات، جریان برق بیشتر یا کمتر از حد استاندارد دریافت کنند و به همین دلیل آسیب ببینند. تکنسین ها در این شرایط، اجزای منبع تغذیه را بررسی کرده و در صورت نیاز آنها را تعمیر یا تعویض می کنند. اما این قطعه همیشه قابل تعمیر نیست و گاهی باید آن را تعویض کرد تا عملکرد تلویزیون به حالت عادی بازگردد.
تعویض منبع تغذیه تلویزیون
با این که تیم تعمیرات تلویزیون در مرکز سخت افزار ایران روی تعمیر پاور تلویزیون تمرکز کرده اند، اما گاهی نمی توان این قطعه را تعمیر کرد. در این صورت با تعویض منبع تغذیه تلویزیون، البته با نمونه اورجینال، مشکلات دستگاه را برطرف می کنند. هزینه تعویض این قطعه هم به قیمت نمونه جدید آن بستگی دارد.