021-62948

اشتراک گذاری

آموزش جرم گیری ماشین لباسشویی

جرم گیری ماشین لباسشویی، اقدامی ساده و بعضا کم هزینه است که تاثیر قابل توجهی در برطرف کردن بوی بد این دستگاه دارد. بخش های مختلف ماشین لباسشویی، مثل فیلترها، محفظه پودر، بدنه داخلی و … به مرور زمان جرم و رسوب می گیرند. در این شرایط باید این بخش ها را با مواد و روش های مختلفی رسوب زدایی کرد تا کیفیت شستشوی دستگاه کاهش پیدا نکند. ماندگاری رسوب و جرم در ماشین لباسشویی، هم باعث ایجاد بوی بد در دستگاه شده و هم مانع از تمیز شدن لباس ها می شود. 

جرم گیری ماشین لباسشویی کار سختی نیست و با روش ها و نکاتی که در ادامه به شما آموزش می دهیم می تواند این کار را انجام دهید. با این حال اگر در این زمینه با مشکل مواجه شده و نیاز به دریافت راهنمایی و خدمات تخصصی داشتید، با نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی  در مرکز سخت افزار ایران تماس بگرید.

آموزش جرم گیری ماشین لباسشویی

فواید جرم گیری ماشین لباسشویی

پیش از این که روش ها و مراحل جرم زدایی ماشین لباسشویی را به شما آموزش دهیم، بد نیست بدانید که این کار چه فایده ای دارد. این کار در وهله اول قارچ ها و باکتری های داخل دستگاه را از بین می برد. همچنین اگر لباس ها بوی ناخوشایندی می گیرند، با رسوب زدایی به موقع و درست، می توان این بو را از بین برد.

پس از جرم گیری ماشین لباسشویی، شاهد بهبود عملکرد این دستگاه و افزایش کیفیت کار آن خواهید بود. مزیت دیگر جرم گیری کردن بخش های مختلف لباسشویی، از بین بردن رسوب‌های آب و مواد شوینده بر بدنه داخلی دیگ و المنت و سنسور دماست. در نتیجه این کار قطعات راحت تر کار می کنند و به دنبال آن، عملکرد کلی دستگاه بهتر خواهد شد.

روش های جرم زدایی ماشین لباسشویی

جرم گیری لباسشویی با سرکه و جوش شیرین

یکی از روش های رایج جرم گیری ماشین لباسشویی، استفاده از سرکه و جوش شیرین است. در این روش باید مقداری جوش شیرین و سرکه را با آب ترکیب کرده و از آن برای از بین بردن رسوب ها استفاده کنید. این ترکیب خاصیت تمیزکنندگی بسیار بالایی دارد و به خوبی، رسوب ها و بوی بد ناشی از آنها را از بین می برد. برای جرمگیری لباسشویی با سرکه و جوش شیرین، مراحل زیر را انجام دهید:

  • 100 گرم جوش شیرین را با یک لیتر سرکه ترکیب کنید.
  • سپس برنامه کتان با دمای آب 90 درجه را انتخاب و استارت کنید.
  • حالا باید صبر کنید تا مراحل آبگیری و چرخش دیگ  انجام شود.
  • پس از گرم شدن آب، محلول آماده شده را در گود ترین قسمت جاپودری بریزید.
  • در ادامه روند رسوب زدایی ماشین لباسشویی، صبر کنید تا برنامه شستشو به پایان برسد.
  • پس از پایان چرخه شستشو، درب ماشین لباسشویی را باز کرده و با استفاده از یک اسفنج نرم، دیواره های ماشین را تمیز کنید. (از محلول هم میتوانید استفاده کنید)
  • حالا با آب ولرم، دیگ را آبگیری کنید.
از بین بردن جرم ماشین لباسشویی

رسوب زدایی لباسشویی با پودر جرم گیر

یکی دیگر از روش های موثر برای جرم گیری ماشین لباسشویی، استفاده از پودرهای جرم گیر است که می توانید آنها را با کیفیت ها و قیمت های مختلف، از بازار خریداری کنید. این پودرها مخصوص ماشین لباسشویی های اتوماتیک هستند و رسوبات دیگ شستشو و دیگر قسمت های دستگاه را به خوبی پاک می کنند. فرمولاسیون به کار رفته در این پودرها علاوه بر کاهش رسوبات ماشین لباسشویی، سختی آب را نیز می گیرد.

اما مسئله مهم این است که در صورت قطع کردن استفاده از این نوع جرم گیر، رسوبات و بقایای پودرهای شوینده در فیلتر و پشت درام و لوله ها و دیگ شستشو و لاستیک دور درب جمع می شوند. جهت جرم زدایی ماشین لباسشویی با استفاده از پودر، باید دستگاه را کاملا خالی کرده و آن را روی برنامه کتان تنظیم کنید. سپس دمای آب را بین 70 تا 90 درجه سانتی گراد تنظیم کرده و پودر جرمگیر را داخل جاپودری بریزید. سپس عملیات شستشو را شروع کنید تا جرم زدایی انجام شود.

از بین بردن جرم ماشین لباسشویی با استفاده از قرص

راهکار دیگر برای جرم گیری ماشین لباسشویی، استفاده از قرص است. قرص های جرم گیر، عملکرد بهتری نسبت به پودر دارند و استفاده از آنها راحت تر است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که قرص جرم گیر ماشین لباسشویی را درون ماشین بگذارید و دستگاه را روی درجه 60 روشن کنید. بهتر است در این روش هم از برنامه کتان استفاده کنید. اگر زمان زیادی از اخرین جرم گیری می گذرد، باید دو عدد قرص داخل ماشین بریزید. فراموش نکنید که در این روش رسوب زدایی ماشین لباسشویی هم باید ماشین خالی از لباس باشد.

روش های جرم زدایی ماشین لباسشویی

نکات مهم جرم زدایی ماشین لباسشویی

کارشناسان تعمیرات ماشین لباسشویی به کاربران توصیه می کنند که هنگام انجام عملیات جرم گیری ماشین لباسشویی، به یک سری نکات توجه داشته باشند. به عنوان مثال بهتر است پس از هر بار استفاده از لباسشویی، درب آن را باز بگذارید تا بخار آب از آن خارج شود. خشک کردن ماشین پس از هر چرخه شستشو هم به جلوگیری از رسوب گرفتن دستگاه کمک می کند.

بد نیست که پس از هر شستشو، اجزای مرطوب (از جمله لاستیک دور درب) را خشک کنید. لباس ها را پس از اتمام شستشو، سریعا از ماشین خارج کنید تا ماندن آنها در ماشین لباسشویی بوی بد ایجاد نکند. نکته بسیار مهم تر این که حتما جاپودری را به صورت منظم تمیز کرده و مانع از جمع شدن آلودگی و رسوب گرفتن بدنه آن شوید.

4.3/5(15 امتیاز)

کاربر گرامی جهت اطلاع از هزینه ی تعمیرات با شماره های 02154114 ، 02162948 تماس بگیرید.

2 پاسخ

  1. سروش ارشوزان گفت:

    سلام من میخوام لاستیک دور درب ماشین لباسشویی رو تمیز کنم از چه موادی استفاده کنم؟

    1. مرکز سخت افزار ایران گفت:

      سلام دوست عزیز . شما میتوانید برای تمیز کردن درب دور ماشین لباسشویی خود از سرکه و جوش شیرین استفاده کنید.اگر تمیز نشد لاستیک باید تعویض شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *