علاوه بر نصب اولیه پکیج، در هر دوره و با تغییر فصل نیز به راه اندازی پکیج نیاز است. در واقع باید در شروع هر فصل بسته به نیاز یک سری تنظیمات مجدد در پکیج انجام شود و با انجام این تنظیمات مجدد پکیج راه اندازی شود تا برای استفاده، بازدهی قابل قبولی داشته باشد. برای روشن کردن پکیج ابتدا باید دستگاه سرویس شده و با توجه به دفترچه راهنمای پکیج مورد نظر، نکات مهم برای راه اندازی پکیج رعایت شود.
در این جا می خواهیم به نکات مهم استفاده کردن از پکیج و راه اندازی آن بپردازیم. در نظر داشته باشید که برای رفع مشکلات پکیج و انجام یک سری تنظیمات و سرویس دستگاه، حتما از مراکز تخصصی تعمیرات پکیج کمک بگیرید. مرکز سخت افزار ایران یکی از مراکز تخصصی است که می تواند طیف گسترده خدمات مربوط به تعمیر و راه اندازی انواع پکیج ها را به مشتریان ارائه دهد.
نحوه روشن کردن پکیج در مدل های مختلف
هر برند و مدل پکیجی دارای یک پنل به خصوص برای راه اندازی پکیج و روشن کردن آن است. در کل اما پکیج ها شامل بخش هایی از جمله نمایشگر فشار آب، دکمه انتخاب وضعیت پکیج، دکمه تنظیم دمای مدار و تنظیم آب گرم و چراغ مربوط به وضعیت عملکرد شوفاژ هستند.
برای استفاده کردن از پکیج باید با تمام دکمه ها و دسته هایی که روی دستگاه وجود دارد به کمک دفترچه راهنما آشنا شد و از آن ها برای تنظیم بخش های مختلف مانند دما و حالت زمستانی یا تابستانی و … استفاده کرد. بنابراین اولین قدم در این خصوص، مطالعه دفترچه راهنمای دستگاه به صورت دقیق است.
راه اندازی پکیج شامل چه مواردی می شود؟
هر پکیج متشکل از مجموعه ای از بخش ها و قطعات است که تنها در صورت درست کار کردن و تنظیم بودن تمام آن ها می تواند وظیفه گرمایشی خود را ایفا کند. لوله های آب، گاز، مخزن، مدار های آب و شوفاژ، و سایر بخش ها باید در زمان روشن کردن پکیج تنظیم شده باشند و به درستی کار کنند.
گاهی اوقات ممکن است قبل از روشن کردن پکیج، برخی اتصالات و شیرآلات در پکیج مورد نظر نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشند. برای مثال ممکن است به تعمیر شیر سه طرفه پکیج نیاز باشد. از این رو مراحل راه اندازی پکیج شامل سرویس این بخش های مختلف می شود.
بررسی مدار آب گرم مصرفی
یکی از بخش های راه اندازی پکیج شامل بررسی مدار آب گرم مصرفی می شود. در این مرحله هم باید سلامت اتصال را بررسی کرد و هم این که مطمئن بود لوله های آب فاقد هوا هستند. از این رو باید لوله ها و مدار های آب مصرفی را قبل از روشن کردن پکیج به خوبی بررسی و آن ها را هواگیری کرد.
هوا داشتن این لوله ها می تواند روی عملکرد پکیج و قدرت تامین آب گرم مورد نیاز تاثیر منفی بگذارد. نکته مهم دیگر کنترل دمای آب گرم مورد استفاده است. در این مرحله باید روی صفحه نمایش دستگاه و با استفاده از کلید تنظیم درجه دما، دمای آب گرم را تنظیم کرد. این دما باید در زمان شروع به کار دستگاه 45 درجه سلسیوس بالاتر از دمای آب سرد اولیه باشد.
تنظیم و کنترل پتانسیومتر
بخش دیگری که باید برای راه اندازی پکیج پیش از استفاده در نظر داشت، بررسی پتانسیومتر و اطمینان از عملکرد درست آن است. در این خصوص باید مطمئن باشید که این قطعه به درستی کار می کند و دمای شوفاژ را کنترل کنید. در واقع باید مطمئن شد که در زمان استفاده کردن از پکیج مشعل ها به درستی خاموش و روشن می شوند یا نه. پتانسیومتر باید بین 30 ثانیه تا 3 دقیقه تنظیم شود.
بررسی و کنترل دمای مدار گرمایشی شوفاژ
مرحله بعدی در تنظیم و آماده سازی پکیج برای استفاده، تنظیم مدار شوفاژ و کنترل دمای گرمایشی است. هواگیری مدار های شوفاژ و بررسی شیرپرکن بخش مهمی از این مرحله است. علاوه بر این باید مطمئن شد که جریان آب از فشار مناسبی برخوردار است یا خیر و آیا پکیج در دمای مشخصی خاموش و روشن می شود یا نه؟
این مرحله از راه اندازی پکیج نیز برای اطمینان از تامین آب گرم کافی و تامین قدرت شوفاژ ها برای گرمایش محیط اهمیت زیادی دارد. هواگیری مدار شوفاژ و سیستم گاز رسانی از کار های بسیار مهمی است که باید در این مرحله انجام شود.
تنظیم سیستم گاز رسانی پکیج
بخش مهم دیگری که در راه اندازی پکیج باید آن را تنظیم و بررسی کرد، سیستم گاز رسانی پکیج است. همان طور که می دانید انواع پکیج برای عملکرد خود به گاز، برق و آب نیاز دارد. برای تنظیم سیستم گاز باید شیر دستی گاز را باز کرده و مطمئن شوید که هیچ گونه نشتی گازی در طول مسیر لوله ها وجود ندارد. در بسیاری از موارد برای تنظیم سیستم گاز رسانی لازم است لوله های گاز را هم هواگیری کرد تا فشار گاز کم و زیاد نشود و مشکلی در روشن کردن پکیج وجود نداشته باشد.
انجام تنظیمات پکیج
بخش دیگری که در راه اندازی پکیج مطرح می شود، تنظیماتی است که از طریق دکمه ها و ولوم های روی دستگاه باید انجام داد. برای مثال یکی از موارد انتخاب حالت کنترل است. در این جا می توان مشخص کرد که باید از سیستم ترموستات اطاقی استفاده شود یا به سیستم ارتباطی نیاز است.
تنظیم عملکرد مشعل و تنظیم ظرفیت حرارتی پکیج و تنظیم اشتعال اولیه مشعل از دیگر تنظیماتی است که برای استفاده کردن از پکیج باید انجام داد. معمولا تمام این تنظیمات اولیه در کارخانه انجام شده است و نباید آن ها را دستکاری کرد. با این حال در صورت نیاز این موارد تخصصی بوده و برای تنظیم آن ها باید از مراکز تعمیرات تخصصی نصب و راه اندازی پکیج کمک گرفت.
تنظیمات صفحه کنترل برای راه اندازی پکیج
بخش مهم دیگر در روشن کردن پکیج مربوط به تنظیماتی است که باید در صفحه کنترل انجام داد. البته صفحات کنترل برای راه اندازی پکیج در مدل های مختلف متفاوت است. اما در کل در این صفحات یک کلید روشن و خاموش، یک ترموستات برای آب گرم مصرفی و یکی هم برای آب گرم شوفاژ، یکسری چراغ ها برای نمایش حالت های مختلف پکیج مانند دمای شوفاژ یا روشن بودن دستگاه، نمایشگر فشار و دمای دستگاه و مانومتر برای مشخص کردن میزان فشار در مدار شوفاژ وجود دارد.
یک دسته به نام دسته انتخاب وضعیت هم وجود دارد که می توان آن را روی حالت زمستان یا تابستان مطابق فصل قرار داد. در حالت تابستان تنها آب گرم مصرفی تامین شده و در حالت زمستان هم آب گرم و هم گرمای شوفاژ ها تعیین خواهد شد.
تنظیم گزینه راه اندازی موقت دستگاه
یکی از گزینه هایی که در پکیج در دسترس است، گزینه راه اندازی مجدد است. به این دکمه، دکمه وضعیت قطع موقت هم گفته می شود. استفاده از این گزینه در راه اندازی پکیج هم می تواند برای ریستارت کردن دستگاه در صورت نیاز باشد و هم این که می توان از آن برای خاموش کردن موقتی پکیج قرار داد تا در این حالت سیستم های ضد یخ و ضد گریپاژ در پکیج فعال شوند.
گاهی اوقات ممکن است پکیج دچار یخ زدگی شود و همین عملکرد آن را تحت تاثیر قرار دهد. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید” مقاله همه چیز درباره یخ زدگی پکیج دیواری ” را مطالعه کنید.
بررسی وضعیت فلوسوئیچ ها در پکیج
یکی دیگر از کار هایی که باید برای راه اندازی پکیج در نظر داشته باشید، کنترل کردن فلوسوئیچ است. این گزینه مشخص می کند که آیا مشعل ها درست کار می کنند یا خیر؟ برای این منظور قبل از استفاده کردن از پکیج باید سه بار مشعل را خاموش و روشن کنید تا مطمئن شوید که آیا به درستی کار می کند یا خیر؟
در کنار این مورد می توان عملکرد جرقه زن را هم برای روشن شدن شعله بررسی و کنترل کرد. گاهی اوقات مشعل پکیج به درستی کار نمی کند و متغیر است.
نکات مهم برای راه اندازی پکیج
پیش از پرداختن به مبحث آموزش راه اندازی پکیج ، لازم است نکات مهم برای انجام این فرایند را شناخته و آنها را رعایت نمایید. این نکات عبارتند از:
1- پیش از هر چیز، اطمینان حاصل کنید که دیوار و اتصالات، تحمل وزن پکیج را دارد؛ در غیر این صورت، حتما با استفاده از تخته چند لایه و یا روش های دیگر، محل نصب را تقویت کنید.
2- سختی آب را بررسی کرده و از تطبیق آن با پکیج اطمینان حاصل کنید.
3- لوله کشی مدار شوفاژ و آب گرم مصرفی را مطابق با استانداردهای مهندسی تاسیسات انجام دهید.
4- از سالم و باز بودن مسیر دودکش و عملکرد صحیح این بخش مطمئن شوید.
5- یکی از مهم ترین پیش نیازهای آموزش راه اندازی پکیج ، استفاده از پریز برق مناسب و سیم اتصال زمین است.
6- چون احتمال وجود خاک و ذرات دیگر در سیستم لوله کشی شوفاژ زیاد است، پیش از نصب، حتما این لوله ها را شستشو دهید.
توجه به نکات فوق و رعایت کردن آنها، به شما این امکان را می دهید که فرایند نصب و راه اندازی پکیج را به صورت صحیح انجام داده و در آینده نیز با مشکلی در عملکرد این محصول مواجه نشوید.
خدمات سرویس و تعمیر پکیج، گارانتی 3 الی 12 ماه ، و ارائه ی فاکتور رسمی مرکزسخت افزار ایران در محل و منزل شما انجام می شود. ✔ حتی روزهای تعطیل و جمعه ها ⏰ پشتیبانی 24 ساعته
سرویس و تعمیرات تخصصی پکیج
در کنار تمام مواردی که برای راه اندازی و استفاده کردن از پکیج به آن ها اشاره شد، گاهی اوقات راه اندازی و نصب پکیج کاری نیست که شخصا بتوان آن را انجام داد. بسیاری از سرویس های اولیه و ثانویه نصب پکیج به ابزار های تخصصی و مهارت کافی نیاز دارد.
خصوصا اگر برخی قطعات دچار استهلاک یا خرابی شده باشند. خرابی قطعات، هواگیری پکیج و نحوه تعویض فیلتر و صافی برگشت پکیج از مواردی است که به مراکز تعمیرات تخصصی پکیج نیاز دارد. مرکز سخت افزار ایران به عنوان یک مرکز تخصصی و معتبر انواع خدمات حرفه ای برای تعمیر و سرویس، نصب و راه اندازی پکیج را به مشتریان ارائه می دهد.