021-62948

جستجو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
اشتراک گذاری

دلایل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون چیست؟

چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون می ‌تواند نشانه ‌ای از مشکلات مختلف باشد. این مشکل یک ایراد رایج در تمامی تلویزیون ها به حساب می آید و دلایل بسیار زیادی نیز می توانند باعث این اتفاق شوند. در این مقاله به بررسی دلایل مشکل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون می پردازیم و به صورت تخصصی راه ‌حل ‌های احتمالی جهت رفع این مشکل را مورد بررسی قرار می دهیم.

چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون

دلایل مشکل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون

به طور کلی دلایل و علل زیادی مربوط به چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون می شوند. از جمله این دلایل می توان به وجود مشکلات در منبع تغذیه دستگاه، مشکلات در قطعه مادر برد یا مین برد تلویزیون، وجود مشکلات و خرابی در قطعات الکترونیکی دستگاه و مشکل در نمایشگر تلویزیون اشاره کرد. در ادامه به بررسی این دلایل می پردازیم و به صورت دقیق تری این موارد را مورد بررسی قرار می دهیم.

  1. مشکل در منبع تغذیه (Power Supply): مشکلات در قسمت منبع تغذیه تلویزیون ممکن است باعث چشمک زدن چراغ پاور شود.
  2. مشکلات در برد مادر (Mainboard): خرابی ‌ها یا نقص ‌ها در برد مادر یا مین برد تلویزیون نیز ممکن است باعث چشمک زدن چراغ پاور شوند.
  3. مشکلات در بخش‌ های الکترونیکی: خرابی یا نقص در بخش‌ های الکترونیکی داخل تلویزیون نیز می ‌تواند علت چشمک زدن تلویزیون شما باشد.
  4. مشکلات در نمایشگر (Display): خرابی یا نقص در نمایشگر ممکن است باعث ایجاد مشکلات در تنظیمات تغذیه و چشمک زدن چراغ پاور شود.

درمورد ایرادات تلویزیون بخوانید: علت روشن نشدن تلویزیون چیست؟

راه‌ حل‌ ها و اقدامات رفع مشکل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون

1. بررسی منبع تغذیه

ابتدا اطمینان حاصل کنید که کابل برق به درستی به پریز وصل شده است و تغذیه برق درستی دارد. در صورت لزوم، سیم برق را تعویض کنید. سعی کنید تلویزیون را به یک پریز دیگر وصل کنید. یکی از روش های رفع مشکل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون وصل کردن دستگاه به یک پریز یا محافظ جدید است چراغ قرمز چشمک زن معمولاً نشان دهنده مشکل منبع تغذیه است. چراغ قرمز چشمک زن معمولاً نشان دهنده مشکل منبع تغذیه است. ساده ترین راه حل اغلب این است که تلویزیون خود را به یک منبع تغذیه متفاوت وصل کنید. برای انجام این اقدام ابتدا تلویزیون خود را از برق بکشید و 30 ثانیه صبر کنید، سپس آن را به پریز دیگری که می دانید کار می کند وصل کنید.

تلویزیون را دوباره روشن کنید و ببینید آیا مشکل حل شده است یا ایراد پیش آمده همچنان وجود دارد. اگر تلویزیون شما به محافظ برق یا پریز برق وصل شده است، سعی کنید نوار برق را مجددا تنظیم کنید. هر چیزی که به آن وصل شده است را از برق بکشید و دکمه تنظیم مجدد روی را فشار دهید، سپس تلویزیون و سایر دستگاه‌ ها را دوباره به آن وصل کنید. اگر این اقدام نیز کار نکرد، یک محافظ برق دیگر را امتحان کنید یا تلویزیون خود را مستقیماً به دیوار وصل کنید. اگر سایر وسایل داخل اتاق کار نمی کنند، ممکن است یک مدارشکن قطع شده باشد. شما باید جعبه فیوز خود را پیدا کرده و قطع کننده را مجددا تنظیم کنید.

چشمک زدن چراغ ال ای دی تلویزیون

خدمات تخصصی مرکز سخت افزار ایران: تعویض فلت تلویزیون

2. تست با دستگاه‌ های دیگر

اگر ممکن است، تلویزیون را به یک پریز دیگر متصل کنید یا سیم برق تلویزیون را با دستگاه دیگری تست کنید.

3. بررسی مین برد دستگاه

در صورت عدم موفقیت، برد مادر تلویزیون را بررسی کنید. اگر خرابی مشاهده شود، تعمیر یا تعویض آن را در نظر بگیرید.

4. اگر سیم برق آسیب دیده است، آن را تعویض کنید

کابل برق تلویزیون خود را از نظر پیچ خوردگی یا آسیب های دیگر بررسی کنید. آسیب به سیم برق تلویزیون شما می تواند مانع از عملکرد صحیح آن شود. اگر متوجه هر گونه مشکلی در سیم شدید، ممکن است نیاز به خرید جایگزین داشته باشید. حتی اگر کابل برق به وضوح آسیب ندیده باشد، ممکن است یکی از علل مشکل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون باشد. سعی کنید دستگاه دیگری را به همان پریز وصل کنید تا ببینید کار می کند یا ایراد وجود دارد. اگر چنین است، ممکن است مشکل از سیم شما یا قطعات داخلی خود تلویزیون باشد.

این مطلب را از دست ندهید: قابلیت HDR در تلویزیون چیست؟

5. مشکلات ورودی HDMI را بررسی کنید

همه دستگاه ‌هایی را که به پورت های HDMI تلویزیون وصل هستند، جدا کنید. گاهی اوقات چراغ قرمز چشمک زن می تواند به دلیل منبع HDMI یا مشکل اتصال ایجاد شود. سعی کنید هر چیزی را که به پورت های HDMI تلویزیون وصل شده است (مانند کنسول بازی یا پخش کننده بلوری) جدا کنید و ببینید که آیا این مشکل را حل می کند یا ایراد چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون وجود دارد. اگر تلویزیون شما پس از جدا کردن دستگاه ‌های HDMI به طور معمول روشن می ‌شود، ترفند های عیب‌یابی زیر را امتحان کنید تا منبع ورودی شما به درستی کار کند:

  • ابتدا کابل HDMI را هم از دستگاه و هم از تلویزیون خود جدا کنید، سپس هر دو طرف را دوباره وصل کنید.
  • سپس دکمه پاور دستگاه ورودی را فشار دهید تا مطمئن شوید که روشن است.
  • مطمئن شوید که منبع HDMI مناسب را روی تلویزیون خود انتخاب کرده اید. به عنوان مثال، اگر دستگاه شما به پورت HDMI 1 وصل شده باشد و HDMI 2 را به عنوان منبع انتخاب کرده باشید، ممکن است چراغ قرمز رنگ آماده به کار چشمک بزند تا نشان دهد که هیچ ورودی از منبع انتخابی وجود ندارد.
  • در نهایت سعی کنید از کابل HDMI دیگری برای اتصال دستگاه به تلویزیون خود استفاده کنید. این امکان وجود دارد که از کابل معیوب یا آسیب دیده استفاده کنید.
چرا پاور تلویزیون چشمک می زند

6. تست با منابع خارجی

اگر تلویزیون دارای ورودی ‌های HDMI یا VGA است، آن را به یک دستگاه خارجی (مثل لپ تاپ یا دی وی دی پلیر) متصل کنید تا اطمینان حاصل کنید که مشکل از منبع خود تلویزیون نیست.

7. اقدام به بازنشانی چرخه برق نمایید

ریست کردن چرخه برقی می ‌تواند با تنظیم مجدد برد اصلی تلویزیون، مشکلات را برطرف کند. اگر وصل کردن تلویزیون به یک پریز برق جدید مشکل را حل نکرد، یک بار ریست کردن چرخه برق دستگاه ممکن است کمک کننده باشد. برای مثال، این ممکن است به رفع مشکلات ناشی از نقص در تنظیمات راه ‌اندازی یا بروزرسانی نرم‌ افزاری کمک کند. برای انجام اقدام ریست کردن چرخه برق تلویزیون، طبق مراحل نامبرده در زیر پیش بروید:

وقتی تلویزیون به برق وصل و روشن است، دکمه پاور روی کنترل از راه دور را نگه دارید تا تلویزیون خاموش شود، سپس دوباره روشن شود.

همچنین می توانید به سادگی تلویزیون خود را از دیوار جدا کنید، بگذارید 30 ثانیه بماند، سپس دوباره آن را وصل کنید. تلویزیون خود را روشن کنید و ببینید آیا مشکل حل شده است یا ایراد چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون همچنان وجود دارد.

8. مشاوره با مرکز سخت افزار ایران

مشاهده الگوهای نور چشمک زن می تواند سرنخ های عیب یابی را ارائه دهد. بیشتر چراغ های چشمک زن در تلویزیون ها دارای یک الگو هستند. بسته به تعداد چشمک زدن ها یا کد های رنگ این مشکل می تواند متفاوت باشد. الگوی چشمک زدن را رعایت کنید. چشمک ها را بشمار سپس، در دفترچه راهنما دستگاه خود یا از طریق نمایندگی تعمیرات تلویزیون ایراد پیش آمده را جویا شوید. اگر مشکوک به مشکل در قطعات داخلی هستید، با ماتماس بگیرید. ممکن است مشکلی در نور پس زمینه LED، خازن ها یا برد اصلی شما وجود داشته باشد. در صورت عدم توانایی در تشخیص مشکل یا اعمال راه‌ حل، بهتر است با تعمیرکار متخصص یا خدمات پس از فروش تماس بگیرید.

نکات مهم چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون

  • تنها افراد ماهر و متخصص باید به تعمیر تلویزیون بپردازند.
  • اگر تلویزیون هنوز تحت گارانتی است، تماس با خدمات پس از فروش را در نظر بگیرید تا ایراد پیش آمده برای دستگاه شما به صورت رایگان رفع گردد.

خدمات تخصصی هاردورسنتر: تعویض برد پاور تلویزیون

سوالات متداول درباره موضوع چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون

روش های رفع مشکل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون را نام ببرید؟

ممکن است بتوانید با وصل کردن تلویزیون خود به پریز برق دیگری مشکل را حل کنید.

سعی کنید تلویزیون را با خاموش کردن برق، حداقل 30 ثانیه صبر کردن و دوباره وصل کردن آن به برق بکشید.

مطمئن شوید که هر دستگاه ورودی HDMI به درستی کار می کند.

اگر این تعمیرات رایج جواب نداد، ممکن است لازم باشد تلویزیون خود را به صورت حرفه ای تعمیر کنید.

5/5(1 امتیاز)

کاربر گرامی جهت اطلاع از هزینه ی تعمیرات با شماره های 02154114 ، 02162948 تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *