021-62948

جستجو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
اشتراک گذاری

نصب دستگاه تصفیه آب صنعتی

واحدهای صنعتی معمولا از آب شرب شهری استفاده نی کنند به همین دلیل باید به نوعی کیفیت پایین آب را جبران کنند. بدون نصب دستگاه تصفیه آب صنعتی، بهترین راه حل است. از بین بردن ناخالصی های آب در مقیاس صنعتی با استفاده از این دستگاه ها معمولا ارزان تر از تغذیه از آب شهری است. اما نحوه نصب دستگاه تصفیه آب صنعتی، موردی است که بسیاری از افراد، با آن آشنا نیستند. به همین دلیل در این مطلب از سایت مرکز سخت افزار ایران، قصد داریم شما را به طور کامل با طریقه نصب دستگاه صفیه آب صنعتی آشنا کنیم

نصب دستگاه تصفیه اب صنعتی

طریقه نصب دستگاه تصفیه آب صنعتی

همین ابتدای کار بگوییم که برای نصب دستگاه تصفیه آب، باید قطعات زیر تهیه شوند:

  • فیلتر پیش تصفیه، فیلتر های ممبران و فیلتر های پس تصفیه
  • آچار هوزینگ فیلتر های پیش تصفیه و ممبران
  • دو حلقه شلنگ با سایز های مختلف
  • شیر آب ورودی
  • شیر برداشت

استفاده از شلنگ آب بزرگتر برای آب ورودی و استفاده از شلنگ کوچکتر برای خروجی پساب های فاضلاب بکارگرفته می شود. آیا قصد دارید مرحله به مرحله با طریقه نصب دستگاه تصفیه آب آشنا شوید؟ ادامه مطلب را حتما مطالعه کنید.

خدمات تخصصی هاردورسنتر: تعمیر دستگاه تصفیه آب صنعتی در محل

1 – شیر آب ورودی را وصل کنید.

از یک سمت باید شیر ورودی به آب ورودی و از سوی دیگر باید به شلنگ آب ورودی وصل گردد. در ابتدا باید سمتی را باز کنید که مهره دارد. باید مهره را به دور شلنگ انداخته و سپس شلنگ را به شیر آب ورودی وصل کنید. نوبت به سفت کردن مهره می رسد. به بیان بهتر باید سمتی را به شلنگ وصل کنید که مهره دارد. بعد از آن نوبت به این می رسد که شلنگ آب ورودی را به ورودی هوزینگ فیلتر اوّل وصل کنید.

2 – نصب فیلتر ها

استفاده از آچار هوزینگ در این مرحله یک ضرورت است. این آچار را برای باز کردن هوزینگ مرحله اوّل استفاده کنید. باید فیلتر مرحله اوّل را در داخل آن قرار بدهید. انتهای هوزینگ از یک برجستگی برخوردار است که بخش میانی فیلتر باید درون آن برجستگی قرار گیرد. سپس باید به اندازه نیم دور هوزینگ را به کمک آچار سفت کنید. فیلتر دوّمین مرحله هم باید به همین روش نصب شود.

3 – پاکسازی آب

فیلتر دوّمین مرحله مهمولا دارای خاک کربن در خود است. درصورتی که چنین خاکی حذف نشود، سبب آلوده شدن آب و انسداد فیلتر ممبران می شود. به همین دلیل در هنگام نصب دستگاه پیش از نصب فیلتر مرحله سوم باید شلنگ رابط بین فیلتر دوم و سوم را بردارید. همچنین این امکان را دارید که فیلتر سوم را باز کنید و جای آن یک ظرف قرار بدهید. اکنون نوبت به بازکردن شیر آب ورودی می رسد. سپس باید صبر کنید تا آب آلوده داخل ظرف ریخته شده و شفاف شود. اکنون می توانید آب را ببندید.

4 – نصب فیلتر مرحله سوّم

نصب این فیلتر باید مانند فیلتر های مرحله اوّل و دوّم صورت گیرد. این فیلتر هم دارای قدری خاک است. به منظور تمیز کردن آن ابتدا باید پمپ و ترانس را به برق وصل کرده و سپس آب را باز کنید. استفاده از پمپ به ورود آب، آن هم با فشار بالا به فیلتر سوّم و ممبران کمک می کند. در این مرحله باید شلنگی که بین پمپ و هوزینگ ممبران است را باز کرده و ظرفی زیر آن قرار بدهید تا آب سیاه خارج شود و بعد از کمی شکل شفاف به خود بگیرد.

نصب آب شیرین کن صنعتی

5 – اتصال فیلتر های ممبران

شاید بتوان از این مرحله به عنوان مهم ترین گام در این مسیر یاد کرد. ابتدا باید هوزینگ های ممبران به کمک آچار مخصوص باز شوند. ممبران باید از سمتی وارد هوزینگ شود که دارای دو اورینگ است. سپس باید به خوبی آن را فشار داد تا خوب جا بیفتد. در مرحله بعدی باید هوزینگ را بست و با آچار آن را سفت کرد. فیلتر های ممبران تماما به این روش بسته می شوند.

6 – شلنگ ها را وصل کنید.

در این مرحله باید شلنگ های متصل کننده پمپ و هوزینگ های ممبران را به زانو های روی هوزینگ ممبران وصل کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر بخوانید: مراحل نصب تصفیه آب خانگی

7 – شلنگ پس آب را وصل کنید

در این مرحله باید شلنگ کوچک تر که به عنوان شلنگ پساب شناخته می شود را به خروجی پساب وصل کنید. در مرحله بعدی باید شلنگ آب تصفیه شده را به فیلتر ممبران و یا فیلتر مرحله 5 متصل کنید.

8 – کار تمام است!

در اولین راه اندازی پس از نصب ابتدا باید شلنگ پساب و آب تصفیه شده وارد سینک شوند و ده دقیقه صبر کنید تا فرایند ابتدایی فلاشینگ به پایان برسد. از فلاشینگ می توان به عنوان فرایندی یاد کرد که تمام فیلتر های دستگاه را شست و شو می دهد.

نقشه نصب دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی

این دسته از دستگاه های تصفیه آب دارای سه نوع فیلتر پیش تصفیه، فیلتر های ممبران و فیلتر های پس تصفیه تقسیم می شوند. فیلتر های پیش تصفیه خود به دسته های فیلتر های الیافی، کربن گرانول و کربن بلاک تقسیم بندی می شوند. اگر کلر محلول در آب زیاد باشد، باید از دو فیلتر کربنی استفاده شود. فیلتر های ممبران را می توان مهم ترین فیلتر های این دستگاه ها دانست. نحوه کار این فیلتر ها به شکل اسمز معکوس است. از اسمز معکوس می توان به عنوان روشی یاد کرد که در آن غشایی نیمه ترواوا، مانع از عبور آلاینده ها می شود.

در مسیر نصب دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی، باید از پمپ و ترانس نیز در بالای دستگاه استفاده کرد. این قطعات به منظور افزایش فشار اب ورودی به داخل فیلتر های ممبران کاربرد دارند. بعد از آنکه آب تصفیه شده از فیلتر های ممبران خارج شد، باید وارد محلی برای ذخیره شود. مخزن دستگاه چنین وظیفه ای را داراست. این مخزن ها ممکن است از چند پلی اتیلن 3 لایه باشد. همچنین یک فلوتر هم در داخل آن قرار داده می شود که وابسته به حجم آب ذخیره شده، دستگاه خاموش و یا روشن می شود. درنهایت نوبت به بررسی فیلتر های پس تصفیه می رسد. در دستگاه هایی که دارای مخزن تحت فشار هستند، از فیلتر های پست کربن استفاده می شود.

امتیاز شما به این نوشته

کاربر گرامی جهت اطلاع از هزینه ی تعمیرات با شماره های 02154114 ، 02162948 تماس بگیرید.