021-62948

جستجو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
اشتراک گذاری

مراحل نصب دستگاه تصفیه آب خانگی

نصب دستگاه تصفیه آب یکی از اقدامات مهم برای استفاده از این دستگاه ها است. این اقدام در ابتدا ممکن است پیچیده به نظر برسد، اما با بررسی دقیق مراحل نصب دستگاه تصفیه آب خانگی می توانید، این فرآیند بسیار ساده خواهد بود.

نصب دستگاه تصفیه آب خانگی

نحوه نصب دستگاه تصفیه آب خانگی

1. انتخاب مکان مناسب و بررسی شرایط نصب

اولین این اقدام در نصب دستگاه تصفیه آب، انتخاب مکان مناسب برای نصب دستگاه است. برای نصب این دستگاه ، باید شرایطی را بررسی کنید.

برخی از مهم ترین نکات مهم در این مرحله عبارتند از:

  • انشعاب آب: وجود انشعاب آب یا شیر آب نزدیک محل نصب برای تامین آب ورودی به دستگاه یکی از نکات مهم برای انتخاب محل نصب دستگاه است. معمولاً در زیر سینک آشپزخانه، لوله آب وجود دارد که می‌توان از آن به عنوان انشعاب استفاده کرد.
  • پریز برق: از دیگر عوامل مهم در نصب دستگاه تصفیه می توان به وجود پریز برق یا سیم برق در نزدیکی محل نصب یا امکان انتقال سیم برق به نزدیکی دستگاه اشاره کرد.
  • لوله فاضلاب: نزدیک بودن لوله سیفون ظرفشویی یا لوله فاضلاب به دلیل استفاده به عنوان منبعی برای تخلیه پساب دستگاه از دیگر نکات در این زمینه محسوب می شود.
  • فضای نصب شیر برداشت: وجود فضای مناسب برای نصب شیر برداشت و اطمینان از قابلیت سوراخ کردن محل نصب نیز بسیار مهم است. بهترین مکان برای نصب شیر برداشت، روی سینک ظرفشویی و اطراف لگن به شمار می آید.
  • محل نصب: محل نصب نباید در معرض تابش مستقیم نور خورشید، آب‌ریزی، ضربه یا سقوط باشد. اگر این شرایط فراهم باشد، می‌توانید دستگاه را نصب کنید. کابینت زیر سینک ظرفشویی بهترین مکان برای نصب است.

خدمات تخصصی هاردورسنتر: تعمیر دستگاه تصفیه آب خانگی

2. بررسی لوازم و ابزارهای مورد نیاز

در ادامه انجام بررسی مراحل نصب دستگاه تصفیه آب خانگی، باید به لوازم و ابزارهای مورد نیاز برای انجام این اقدام اشاره کرد. برای نصب دستگاه تصفیه آب، به ابزارها و لوازم زیر نیاز دارید.

برخی از مهم ترین ابزارهای مورد نیاز عبارتند از:

  • نوار تفلون
  • سه‌راهی و شیر تک‌ضرب
  • دریل و مته
  • ابزارهای دستی

3. ایجاد انشعاب آب برای ورودی دستگاه

این اقدام از جمله دشوارترین بخش ها در نصب به شمار می آید. از این رو توصیه می شود با دقت و حوصله آن را به راحتی انجام دهید. برای شروع، محلی برای بستن سه‌راهی انتخاب کنید. سه‌راهی باید روی لوله آب سرد نصب شود. به طور کلی بهتر است از شیر پیسوار استفاده کنید و سه‌راهی را قبل از شیر پیسوار نصب نمایید. جهت انجام این کار، کنتور آب را ببندید و شیر آب را باز نمایید تا آب درون لوله‌ها تخلیه شود. در ادامه شیلنگ متصل به شیر را با استفاده از فلکه باز نمایید. در انتها باید بر روی سه‌راهی استیل نوار تفلون بزنید و آن را محکم ببندید.

این مقاله را از دست ندهید: دلیل افت فشار خروجی دستگاه تصفیه آب

4. اتصال دستگاه به برق

در صورتی که در نزدیکی محل نصب دستگاه تصفیه آب خانگی پریز برق وجود دارد، نصب این دستگاه به سادگی برای شما امکان پذیر است. ام در غیر این صورت، باید با استفاده از سیم برق یا سه راهی بلند برق، دستگاه خود را به برق وصل کنید تا امکان استفاده از آن محقق شود. یکی از تکنیک های تمیز در این زمینه این است که سیم برق را از درون کابینت‌ها عبور دهید تا به نزدیکی دستگاه برسد. توجه داشته باشید که سیم برق از نزدیکی محل‌ های خیس و آبی عبور نکند و در معرض ضربه نباشد.

آموزش راه اندازی تصفیه آب خانگی

5. تنظیم خروجی فاضلاب یا پساب

یکی دیگر از نکات مهم در نصب دستگاه تصفیه آب این است که در نزدیکی دستگاه محلی برای تخلیه فاضلاب وجود داشته باشد. سیفون زیر ظرفشویی یکی از بهترین گزینه‌ها است. یک قطعه به شکل کمربندی در پکیج اتصالات دستگاه وجود دارد که برای این منظور طراحی شده است. با استفاده از آن، شیلنگ را به سیفون متصل کنید. ناحیه انتخابی مورد نظر برای نصب دستگاه باید در بالاترین نقطه باشد تا آب پشت آن قرار نگیرد.

6. نصب شیر روی سینک؛ مرحله ای مهم در نصب دستگاه تصفیه آب خانگی

برای نصب شیر، ابتدا محل مناسبی را روی سینک انتخاب کنید. این محل باید محدوده ای کافی برای نصب و آب‌بندی شیر داشته باشد. همچنین زیر سینک را نیز بررسی کنید تا مانعی برای نصب شیر وجود نداشته باشد و فضای کافی برای سفت کردن پیچ‌ها و اتصال شیلنگ‌ها باشد. علاوه بر این موارد، ضخامت صفحه مورد نصب نیز بسیار مهم است. در این رابطه صفحه مورد نظر نباید بیشتر از 5 سانتی‌متر باشد. برای شروع سوراخ کاری نیز باید از تجهیزات تخصصی مانند مته آهن استفاده کنید و این اقدام را با دور کم و فشار بالا انجام دهید.

پیشنهاد سایت: تعویض فیلتر تصفیه آب

7. نصب فیلترها و آماده‌ سازی دستگاه

یکی از مزایای استفاده از دستگاه تصفیه آب خانگی، وجود فیلترهای تصفیه مختلف می باشد. وجود این فیلتر ها کمک می کند تا املاح مضرر آب تولید مکانیسم فیلتراسیون حذف شوند و دستگاه آبی خالص و سبک ارائه دهد.

برخی از مهم ترین فیلتر ها در نصب دستگاه تصفیه آب خانگی عبارتند از:

  • نصب فیلتر ممبران: فیلتر ممبران درون محفظه دستگاه قرار ندارد و باید در زمان نصب، درون محفظه قرار گیرد. برای این اقدام باید درب محفظه را باز کنید و فیلتر را از سمتی که دو واشر روی لوله قرار دارد، درون محفظه قرار دهید و درب را محکم ببندید.
  • بستن شیر مخزن: به طور کلی شیر مخزن روی مخزن نصب نیست. اگر محل بستن شیر مخزن فلزی است، از نوار تفلون برای فیکس کردن آن استفاده کنید. در طرف مقابل اگر محل بستن شیر پلاستیکی است، معمولاً یک واشر وجود دارد و نیازی به تفلون نیست.
  • اتصال شیلنگ‌ها: بعد از انجام مراحل بالا، دستگاه آماده شده است. شیلنگ‌ها را به دستگاه متصل کنید و دوشاخه برق را به پریز متصل کنید. شیلنگ‌ها را بلندتر از طول کافی در نظر بگیرید تا بتوانید دستگاه را جابه‌جا کنید و موقع تعویض فیلتر اذیت نشوید.

8. راه اندازی اولیه و شستشوی فیلترها

پس از نصل تمام فاکتورهای مهم در نصب دستگاه تصفیه آب خانگی، حال وقت آن رسیده تا دستگاه را راه اندازی کنید. در ابتدا ممکن است آب خروجی از دستگاه رنگ سیاه داشته باشد. این آب سیاه باید از سیستم خارج شود تا وارد مخزن و فیلترهای دیگر نشود. برای این منظور، فیلتر شماره سه را باز کنید و دستگاه را روشن کنید و شیر آب ورودی را باز کنید. آب سیاه رنگی از محفظه خارج خواهد شد که باید درون ظرفی جمع‌آوری شود. این کار را تا سفید شدن آب چند بار تکرار کنید.

9. بررسی عملکرد دستگاه؛ آخرین مرحله در نصب دستگاه تصفیه آب خانگی

بعد از اقدامات اولیه و گرفتن آب سیاه فیلترها، اکنون دستگاه نصب شده قابل استفاده است. برای تست عملکرد دقیق دستگاه، شیر مخزن را ببندید و شیر روی سینک را باز کنید. دستگاه باید شروع به کار کند و فشار عقربه گیج نباید کمتر از 50PSI باشد. همچنین، از شیر باید یک باریکه آب خارج شود. شیلنگ فاضلاب را نیز چک کنید و باید مقداری آب از آن خارج شود. در صورتی که تمام موارد بالا به طور کامل انجام شد، می توانید از دستگاه خود استفاده کرده و از آب سبک خروجی لذت ببرید.

همچنین در صورتی که تخصص ندارید! یا امکان نصب دستگاه به دلیل عدم وجود تجهیزات تخصصی برای شما امکان پذیر نبود، بهتر است از  مرکز سخت افزار ایران، خدمات مورد نیاز خود را دریافت نمایید.

امتیاز شما به این نوشته

کاربر گرامی جهت اطلاع از هزینه ی تعمیرات با شماره های 02154114 ، 02162948 تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *