جستجو کردن
اشتراک گذاری

10 آنتی ویروس رایگان که باید بشناسید

به جرات می توان گفت امکان ندارد رایانه ای در معرض نفوذ ویروس ها و بدافزارها قرار نگیرد. حتی اگر با سیستم خود به اینترنت متصل نشوید، که تقریبا محال است، ممکن است یک فلش یا هارد آلوده، سیستم شما را ویروسی کند. بنابراین نصب آنتی ویروس خوب و و مطمئن در تمام سیستم های کامپیوتری، امری ضروری است. اما آنتی ویروس ها به گونه ای طراحی شده اند که باید برای استفاده از آنها هزینه پرداخت کنید. یعنی بیشتر آنتی ویروس های مطرح و واقعا کاربردی، پولی هستند. با این حال، نسخه های رایگان هم وجود دارند که علی رغم برخی محدودیت ها، امنیت سیستم را با آنها افزایش دهیم. امروز 10 مورد از بهترین آنتی ویروس رایگان را به شما معرفی می کنیم.

امید است که پس از مطالعه این مقاله و استفاده از برنامه های معرفی شده در آن، امنیت رایانه خود را ارتقا داده و از ویروسی شدن آن جلوگیری کنید.

بهترین آنتی ویروس های رایگان

پیش از معرفی آنتی ویروس های رایگان، بد نیست بدانید که اصلا چرا یک توسعه دهنده تصمیم می گیرد نسخه آنلاین نرم افزارش را عرضه کند. هدف از این کار این است که شرکت سازنده نرم افزار، بتواند از داده های شما برای بهبود برنامه اش استفاده کند. پنجره‌های پاپ‌آپ هم پاسخ دیگر این سوال هستند که حکمت رایگان بودن برخی از آنتی ویروس ها چیست. البته معمولا کیفیت در نسخه های رایگان افت نکرده و با ورژن های پولی برابری می کند. البته ممکن است آنتی ویروس های رایگان، برخی از قابلیت های نسخه های اصلی را پشتیبانی نکنند؛ اما از نظر تامین امنیت چیزی از این نسخه ها کم ندارند.

بهترین آنتی ویروس هایی که رایگان هستند

بیت دیفندر

بیت دیفندر به عنوان  یک آنتی ویروس بسیار خوب و قوی شناخته می شود که نسخه رایگان آن نیز عرضه شده است. این نسخه بسیار ساده و زیباست و به راحتی می توانید سیستم خود را با آن اسکن کنید. مهم ترین ویژگی و مزیت بیت دیفندر، سرعت بالای آن در اسکن کردن است. قابلیت اتوپایلت در این نرم افزار، ویروس ها را به صورت اتوماتیک مدیریت می کند اما باید مراقب باشید؛ چون ممکن است مشکلاتی را در سیستم های ویندوزی ایجاد کند. در کنار تمام مزایای این مورد از آنتی ویروس های رایگان، نباید از گزینه های کم و عدم امکان برنامه ریزی اسکن در آن غافل شد.

Avast

دومین نرم افزار آنتی ویروس رایگان که در ویندوز، مک و اندروید نیز قابل اجراست، اوست نام دارد. اوست از جامعه آماری آنتی ویروس AVG هم استفاده کرده تا در بهبود برنامه اش بسیار خوب و قوی عمل کند. جدیدترین نسخه‌ آنتی ‌ویروس رایگان Avast، از حالت گیمینگ برخوردار است. یعنی وقتی در حال بازی یا اجرای یک برنامه سنگین هستید، آنتی ویروس از سخت افزار سیستم شما استفاده نمی کند. همچنین هیچ پاپ‌آپی نمایش داده نمی شود. عدم تأثیرگذاری منفی روی عملکرد رایانه و محافظت عالی در برابر ویروسها از جمله نقاط قوت اوست محسوب می شوند و تنظیمات امنیتی آزاردهنده و داشتن لینک‌های متعدد به نسخه پولی هم نقطه ضعف های این آنتی ویروس به شمار می روند.

سوفوس هوم

سومین گزینه در فهرست بهترین آنتی ویروس های رایگان، سوفوس هوم است. این برنامه در سیستم های ویندوزی و مک قابل اجراست و سیستم را در برابر ویروس و فیشینگ، بسیار مقاوم می کند. کنترل والدین و محافظت همزمان از ۱۰ رایانه هم قابلیت های دیگر نسخه رایگان سوفوس به شمار می روند. سوفوس هم بسیار ساده و بدون مزاحمت است و می توانید دستگاه های دیگر را هم از طریق سیستم مرکزی، تحت کنترل داشته باشید. البته این نرم افزار، فاقد امکان برنامه‌ ریزی اسکن است.

نسخه‌ی رایگان کسپرسکی

کسپرسکی یکی از بهترین آنتی ویروس هایی است که اخیرا نسخه رایگان آن عرضه شده است. قابلیت هایی مثل محافظت از حریم خصوصی و پرداخت امن در نسخه رایگان این نرم افزار حذف شده اند و بیشتر بر محافظت از سیستم تمرکز دارد. این آنتی ویروس به خوبی از سیستم در برابر ویروس ها محافظت می کند و به سادگی می توانید با آن کار کنید. موتور جستجوی ویروس دقیق و قابل‌اعتماد و رابط کاربری ساده، کسپرسکی را در فهرست بهترین آنتی ویروس های رایگان بسیار محبوب و پر طرفدار کرده اند.

Avira

اویرا برای کاربران ویندوز و حتی مک و اندروید ناشناخته نیست. این برنامه قدرت بسیار بالایی در کشف تهدیدهای امنیتی دارد و فشار زیادی به سخت افزار وارد نمی کند. رابط کاربری بسیار تمیز و کاربرپسند است و قابلیت‌ هایی نظیر محافظت در برابر بدافزارها و فیشینگ هم در نسخه رایگان اویرا گنجانده شده اند. اما نقطه ضعف این برنامه این است که هنگام بازی یا اجرای دیگر نرم افزارها، مدام پنجره های پاپ آپ به نمایش در می آیند.

AVG

یکی دیگر از بهترین آنتی ویروس های رایگان است که مقاومت قابل قبولی در برابر ویروس ها دارد. این برنامه ها هم مشکل نمایش پنجره های تبلیغاتی را دارد. در عین حال باید بدانید که ابزار ضد فیشینگ ای وی جی چندان قوی عمل نمی‌ کند و این برنامه برخلاف همتای خود یعنی Avast از داشتن ویژگی‌هایی مانند افزونه‌ها محروم است.

 پاندا

پاندا یکی از آنتی ویروس های رایگان مبتنی بر ویندوز است که هیچ فضایی از حافظه سیستم نمی گیرد. این نرم افزار مبتنی بر فضای ابری کار می کند و معمولا در حین انجام وظایف سیستمی، فشار زیادی به پردازنده وارد می ‌کند. آنتی ویروس پاندا طراحی بسیار زیبایی دارد و رنگها در آن نقش اصلی را ایفا می کنند. حالت گیمینگ و ایمن‌سازی در برابر ورودی‌های یواس‌بی، دو قابلیت جذاب و قابل توجه این آنتی ویروس به شمار می روند. یعنی می توانید فلش را هم با آن ویروس کشی کنید.

۳۶۰ توتال سکیوریتی

می توان گفت که یکی از معروف ترین آنتی ویروس های مخصوص ویندوز، 360 توتال سکیوریتی است. این برنامه همزمان از چند موتور ویروس ‌یاب در کنار ابزار ضد فیشینگ استفاده می ‌کند. البته به دلیل پایین بودن ضریب امنیت حریم خصوصی در این برنامه، بسیاری برای احتساب آن در میان بهترین آنتی ویروس های رایگان تردید دارند. همچنین رابط کاربری این برنامه چندان قوی نیست و برای اسکن شدن سیستم توسط چند موتور جستجو، باید تنظیمات خاصی را انجام دهید. نکته منفی دیگر این که بیشتر برنامه ها و قابلیت توتال سکیوریتی پولی هستند و در واقع مدت زیادی نمی توانید از آن استفاده کنید.

زون‌آلارم

زون آلارم هم برای ویندوز طراحی شده و بیشتر از آن که آنتی ویروس باشد، فایروال به حساب می آید. طراحی و رابط کاربری مناسب، زون آلارم را به یکی از بهترین آنتی ویروس های رایگان تبدیل کرده است. اگر می‌خواهید در کنار حفاظت سیستم در برابر ویروس و بدافزار از فایروال جانبی نیز بهره‌مند شوید، زون‌آلارم انتخاب مناسبی برای شماست. البته این برنامه برای هر رویداد کوچک یا بزرگی یک نوتیفیکیشن صادر می کند و این مسئله ممکن است برای شما چندان خوشایند نباشد.

Adaware

کاربران ویندوز می توانند از نرم‌افزار Adaware هم به عنوان یک آنتی ویروس رایگان استفاده کنند. این برنامه البته چندان شناخته شده نیست و موتور ویروس ‌یابی آن تحت لیسانس بیت‌ دیفندر است. قابلیت مسدودسازی آدرس‌های اینترنتی مخرب در نسخه 12 این آنتی ویروس حذف شده و تنها بر دانلودها نظارت دارد. در مجموع می توانیم بگوییم که اگر دنبال یک آنتی ویروس خوب و کاربردی برای سیستم خود هستید، بهتر است به گزینه هایی به غیر است ادویر فکر کنید!

5/5(1 امتیاز)

کاربر گرامی جهت اطلاع از هزینه ی تعمیرات با شماره های 02154114 ، 02162948 تماس بگیرید.