021-62948

اشتراک گذاری

تعمیر بلوتوث لپ تاپ

بلوتوث لپ تاپ، قابلیتی بسیار کاربردی است که امکان همگام سازی دیوایس های مختلف را با این دستگاه فراهم می سازد. شما با فعال کردن بلوتوث، می توانید گجت های مختلف را با لپ تاپ خود مرتبط کرده و به تبادل اطلاعات میان آنها بپردازید. یک ریزتراشه در لپ تاپ، به بلوتوث اختصاص داده شده که به دلایل مختلف نرم افزاری و سخت افزاری، ممکن است دچار ایراد شود. در این صورت، فرکانس بلوتوث نیز به درستی ایجاد نشده و ارتباط بین لپ تاپ و دیوایس مورد نظر برقرار نمی گردد.

تعمیر بلوتوث لپ تاپ در این شرایط، نیازمند بررسی دقیق دستگاه و این تراشه می باشد. تیم تعمیرات لپ تاپ در مرکز سخت افزار ایران، پس از عیب یابی لپ تاپ و شناسایی منشأ ایرادهای بلوتوث، اقدامات لازم را برای برطرف کردن مشکلات آن انجام می دهند. در ادامه شما را با نکات کاربردی تری در مورد نحوه تعمیر بلوتوث لپ تاپ آشنا می کنیم.

تعمیر بلوتوث لپ تاپ

بلوتوث چیست؟

بلوتوث نام یک تکنولوژی شبکه برد کوتاه بی سیم است که برای اینکه ابزارها بتوانند بدون نیاز به کابل یا نقطه دسترسی بی سیم به هم متصل شوند، به وجود آمده است. این فناوری توسط یک تراشه کوچک در لپ تاپ کار می کند و امکان همگام سازی گجت ها و دیوایس مختلف با رایانه را برای کاربران فراهم می سازد. در واقع از بلوتوث برای اتصال دستگاه های جانبی مانند صفحه کلید و ماوس به سیستم و همچنین اتصال ابزارهایی مانند تلفن های همراه و PDA ها به لپ تاپ استفاده می شود. برای تعمیر بلوتوث لپ تاپ ، باید ایرادهای نرم افزاری و سخت افزاری این بخش شناسایی شده و با روش های مناسب، برطرف شوند.

مشکلات رایج بلوتوث لپ تاپ

بلوتوث فناوری کاربردی است که با استفاده از آن می توان گجت ها و دستگاه های جانبی مختلف را به لپ تاپ وصل کرد. مثلا اگر از موس بی سیم استفاده کنید، بلوتوث امکان اتصال آن را به شما می دهد. اما این بخش نیز ممکن است دچار ایرادهایی شده و به درستی کار نکند.

کار نکردن بلوتوث، قطع شدن، عدم وجود بلوتوث در لیست سخت افزارهای لپ تاپ، از کار افتادن بلوتوث بعد از ارتقای ویندوز 10، فراموش کردن PIN بلوتوث در ویندوز 10، عدم دریافت یا ارسال فایل از طریق بلوتوث، افت کیفیت صدای وسیله بلوتوث در زمان اشتراک فایل، حذف شدن بلوتوث بعد از ارتقای ویندوز 10 و پیدا نشدن گزینه روشن و خاموش کردن، از جمله رایج ترین مشکلات بلوتوث لپ تاپ به شمار می روند. بهتر است برای تعمیر بلوتوث در هریک از موارد ذکر شده، از تکنسین های مجرب تعمیر لپ تاپ کمک بگیرید.

رفع مشکل کار نکردن بلوتوث لپ تاپ

بلوتوث لپ تاپ خیلی حساس است و کوچکترین اختلال آن را از کار می­اندازد. برای اینکه به بهترین نحو از بلوتوث استفاده کنید، همیشه بعد از استفاده از بلوتوث، آن را خاموش کنید.

۱. درایور بلوتوث نصب نیست که باید نصب شود. (درایور: رابط بین ویندوز و لپ تاپ)، چطور میتوان متوجه شد که درایور نصب است یا خیر؟

  • یک فایل یا پوشه را انتخاب کنید و روی آن راست کلید کنید، سپس send to را بزنید. اگر گزینه بلوتوث وجود نداشت یعنی درایور نصب نیست.
  • به دیوایس منیجر بروید و درایور بلوتوث را چک کنید. اگر کنار آن علامت زرد رنگ داشت، باید درایور را نصب کنید.

۲. درایور نصب است ولی ستینگ و تنظیمات آن پیدا نمی­شود.

  • برای رفع این مشکل وایرلس را روشن کنید. در قسمت ران یا استارت بنویسید: setting bluetooth و دنبال ستینگ بلوتوث باشید. سپس تنظیمات مربوطه را انجام دهید.

۳. درایور نصب است و لوگوی بلوتوث در پایین صفحه است، ولی بلوتوث کار نمی­کند.

  • برای رفع این مشکل وایرلس را روشن کنید. در قسمت ران یا استارت بنویسید: setting bluetooth و دنبال ستینگ بلوتوث باشید. سپس تنظیمات مربوطه را انجام دهید.

قدرت برد بلوتوث

کیفیت کاری بلوتوث و این که همگام سازی را تا چه فاصله ای انجام می دهد، تا حد زیادی بستگی به برد آن دارد. بلوتوث بسته به مشخصات سخت افزاری تراشه، دارای قدرت برد متفاوتی است. بلوتوث نوع یک، قدرت بردی معادل ۱۰۰ میلی وات دارد و تا 100 متر را پشتیبانی می کند. بلوتوث نوع دو، با قدرت برد ۱۰ میلی وات، تنها تا 10 متر را پشتیبانی می کند و دستگاه هایی که دورتر از این فاصله باشند، با لپ تاپ جفت نمی شوند. بلوتوث نوع سه هم با قدرت برد یک میلی وات، توانایی همگام سازی دستگاه هایی در فاصله یک متری را دارد. قدرت برد و فاصله دستگاه ها نیز در روند تعمیر بلوتوث لپ تاپ مورد توجه قرار می گیرد.

  • نوع ۱ : ۱۰۰ میلی وات ۱۰۰ متر
  • نوع ۲ : ۱۰ میلی وات ۱۰ متر
  • نوع ۳ :  ۱ میلی وات کمتر از ۱ متر

رفع مشکل کار نکردن بلوتوث لپ تاپ

یکی از مشکلات رایج هنگام استفاده از بلوتوث لپ تاپ، کار نکردن این فناوری است. می توان گفت که افراد زیادی با این مشکل مواجه می شوند و دنبال برطرف کردن آن هستند. ممکن است در این شرایط درایور نصب نباشد و یا نسخه آن با سیستم عامل مورد استفاده شما سازگار نباشد. برای رفع مشکل بهتر است اول درایور را بررسی کرده و از بی عیب بودن آن اطمینان حاصل کنید. پس از آن، اتصال بلوتوث را بررسی کرده و مطمئن شوید که روشن است. در صورت تداوم مشکل، بهتر است با یک تعمیرکار مجرب مشورت کنید.

رفع مشکل نصب نبودن درایور بلوتوث لپ تاپ

همانطور که اشاره کردیم، یکی از دلایل کار نکردن یا خرابی بلوتوث لپ تاپ، مشکلات درایور است. حتی ممکن است به طور کلی درایور بلوتوث در لپ تاپ شما نصب نشده باشد. در این صورت باید درایور را نصب کنید تا مشکل برطرف شود. کارشناسان تعمیر بلوتوث لپ تاپ توصیه می کنند که درایور این فناوری را از وب سایت های معتبر دانلود کنید تا خطری سیستم را تهدید نکند. بهترین کار این است که درایور بلوتوث لپ تاپ خود را از سایت شرکت سازنده این دستگاه دانلود و نصب کنید.

نحوه تعمیر بلوتوث لپ تاپ

معمولا کار نکردن بلوتوث در لپ تاپ، ناشی از وجود یک ایراد یا نقص نرم افزاری است. مثلا ممکن درایور به درستی نصب نشده باشد و یا سازگاری لازم را با سیستم عامل لپ تاپ نداشته باشد. در این صورت نیاز به اقدام سخت افزاری خاصی نیست. کاف5ی است ایراد نرم افزاری رفع شود تا عملکرد بلوتوث نیز به حالت عادی باز گردد. گاهی هم ممکن است هیچ ایرادی وجود نداشته باشد و خاموش بودن گزینه بلوتوث در سیستم، مانع از برقراری اتصال شود.

بنابراین بهتر است پیش از انجام هر کاری، تنظیمات بلوتوث را چک کرده و از روشن بودن آن مطمئن شوید. اما اگر مشکل سخت افزاری باشد و تراشه معیوب شده باشد، تعمیر بلوتوث لپ تاپ بعد تخصصی تری پیدا می کند. در این صورت باید لپ تاپ توسط یک تعمیرکار با تجربه بررسی شده و تراشه بلوتوث، تعمیر یا در صورت نیاز تعویض گردد. بهتر است این کار را به تکنسین های نمایندگی تعمیرات لپ تاپ محول کنید تا بلوتوث را به بهترین شکل ترمیم کنند.

مسائل فنی بلوتوث

بلوتوث ابتدا در سال ۱۹۹۸ توسط گروهی از شرکت ها، شامل IBM،Intel ، Ericsson،Nokia  و Toshiba ایجاد شد. برای اینکه IEEE نیز از این قافله عقب نماند، بلوتوث را به استانداردی به نام ۸۰۲٫۱۵ تبدیل کرد. بلوتوث در همان پهنای باند ۴/۲ گیگاهرتزی شبکه های بی سیم ۸۰۲٫۱۱ کار می­کند. بدین ترتیب، ممکن است شبکه های بی سیم Wi-Fi و بلوتوث با هم تداخل داشته باشند. البته بلوتوث دارای ویژگی هایی است که این تداخل را به حداقل می­رساند. بلوتوث توسط غول تلفن های همراه یعنی Ericsson معرفی شد که روشی برای اتصال هندزفری بی سیم به گوشی موبایل را فراهم می­کرد.

سازندگان دیگر روی این ایده کار کردند و خیلی زود این تکنولوژی پیشرفت فراوانی کرد. بلوتوث بسیار کند است (حدود ۷۲۱ کیلوبیت برثانیه). بلوتوث برای انتقال مقادیر بزرگ داده­ها مانند فایل­های ویدیویی بزرگ ساخته نشده است. دستگاه های بلوتوث، به طور مرتب در جست­وجوی دستگاه های بلوتوث دیگر در اطراف خود هستند. بلوتوث نیاز کمی به انرژی دارد. در نتیجه برای دستگاه های باتری دار، مانند تلفن های همراه بسیار مناسب است. بلوتوث به سه حالت ارائه می­شود که در زیر آورده شده است:

  • نوع ۱ : قدرتمند ترین نوع بلوتوث است که معمولاً مورد استفاده قرار می­گیرد.
  • نوع ۲ : برای دستگاه های بی سیمی مانند موس و صفحه کلید و هدست های تلفن همراه مناسب است که باید در برد نزدیکی کار کنند.
  • نوع ۳ : برای ابزارهایی که در فاصله بسیار نزدیک تری کار می­کنند. دستگاه های کمی از بلوتوث نوع ۳ استفاده کنند.
5/5(1 امتیاز)

کاربر گرامی جهت اطلاع از هزینه ی تعمیرات با شماره های 02154114 ، 02162948 تماس بگیرید.