021-62948

اشتراک گذاری

نصب هارد SSD روی لپ تاپ

اگر قصد نصب هارد SSD روی لپ تاپ خود دارید، ادامه این مقاله به شما کمک می کند که این کار را درست و البته راحت تر انجام دهید. گاهی تنها با نصب یک اس اس دی می توان سرعت یک لپ تاپ قدیمی را به میزان قابل توجهی افزایش داد؛ یعنی همان ارتقا لپ تاپ! نصب هارد اس اس دی روی لپ تاپ اگرچه کار چندان دشواری نیست، اما حساسیت ها و ظرافت های خاصی دارد که باید مو به مو رعایت شوند.

در غیر این صورت ممکن است با نصب اشتباه، حتی دیگر اجزای لپ تاپ هم آسیب ببینند. در ادامه هم نحوه نصب SSD روی لپ تاپ را به شما آموزش می دهیم و هم نکات مهم این عملیات را بررسی می کنیم. اگر در این زمینه با مشکل مواجه شدید یا نیاز به دریافت خدمات تخصصی تر داشتید، می توانید از همکاران ما در نمایندگی تعمیر لپ تاپ مرکز سخت افزار ایران کمک بگیرید.

نصب هارد SSD روی لپ تاپ

مزایای نصب هارد SSD روی لپ تاپ

پیش از این که آموزش نصب اس اس دی روی لپ تاپ را شروع کنیم، بد نیست بدانید که این کار چه مزایایی برای شما دارد. اولین و مهم ترین مزیت ssd، سرعت بسیار بالای آن در مقایسه با هارددیسک های قدیمی است. این نوع هارد، با افزایش سرعت پردازش های سیستم، میزان نگهداری شارژ باتری را بیشتر می کند.

جالب است بدانید که SSDها از حافظه فلش استفاده می ‌کنند و علت سرعت بالای آنها هم همین ویژگی است. درواقع پس از نصب هارد SSD روی لپ تاپ، دو تغییر اساسی در سیستم شما ایجاد می شود؛ اولا سرعت بوت بالاتر می رود و ثانیا، سرعت بارگذاری بیشتر نرم افزارها به شکل چشمگیری افزایش پیدا می کند.

خدمات تخصصی هاردورسنتر: تعمیر باتری لپ تاپ

چگونه بدانیم که لپ تاپ با SSD سازگار است یا نه؟

برای نصب هارد SSD روی لپ تاپ، باید اول یک اس اس دی خریداری کنید. با توجه به قیمت نسبتا بالای این قطعه، بهتر است پیش از هزینه کردن مطمئن شوید لپ تاپ شما از  ssd پشتیبانی می کند. برای اطلاع و اطمینان از این مسئله، باید به چند فاکتور بسیار مهم توجه داشته باشید.

اول این که اس اس دی تنها در ویندوز 7 و نسخه های بعد از آن به درستی کار می کند. لپ تاپ شما باید دارای هارد دیسک SATA باشد تا از ssd پشتیبانی کند. معمولا لپ تاپ های سال 2008 و جدیدتر، بهترین عملکرد را با هاردهای اس اس دی خواهند داشت. به این نکته هم توجه داشته باشید که بایوس برخی از لپ تاپ ها پشتیبانی قوی و مناسبی از SSD ندارد. 

روش ‌های نصب SSD روی لپ تاپ

برای نصب هارد اس اس دی روی لپ تاپ می توانید به دو شکل زیر عمل کنید:

جایگزینی SSD به جای هارد قبلی

رایج ترین روش برای ارتقا هارد لپ تاپ و استفاده از SSD، جایگزین کردن آنهاست. یعنی هارد دیسک کاملا از لپ تاپ جدا شده و اس اس دی به جای آن نصب شود. برای اجرای این روش، باید اول لپ تاپ را خاموش کرده و باتری را از آن بیرون بیاورید.

سپس پشت لپ تاپ را باز کرده و هارد دیسک قبلی را جدا نمایید. پس از آن SSD را به جای هارد قدیمی ببندید. پس از نصب SSD روی لپ تاپ، مطمئن شوید که این قطعه به درستی نصب و در جایگاهش محکم شده است. سپس سیستم را روشن کرده و ویندوز و برنامه های دیگر را نصب نمایید.

نصب SSD به عنوان هارد دوم

دومین بروش نصب هارد SSD روی لپ تاپ، استفاده از این قطعه به عنوان هارد دوم است. برای این منظور نیاز به یک براکت دارید که به جای درایو نوری CD/DVD در لپ تاپ نصب شود. در واقع با اجرای این روش، HDD Caddy  به جای درایو نوری نصب شده و در عین باقی ماندن اطلاعات و هارد قدیمی روی لپ تاپ، می ‌توانید ویندوز را روی SSD نصب کنید. البته این روش برای افرادی مناسب است که به درایو نوری یا دی وی دی رایتر لپ تاپ نیاز ندارند.

4.5/5(2 امتیاز)

کاربر گرامی جهت اطلاع از هزینه ی تعمیرات با شماره های 02154114 ، 02162948 تماس بگیرید.