021-62948

جستجو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
اشتراک گذاری

تفاوت فلش کردن با ریست فکتوری چیست؟

تفاوت فلش کردن با ریست فکتوری در بازیابی اطلاعات است. این دو کار از جمله اعمالی هستد که موقع بروز مشکل برای گوشی‌های موبایل مورد استفاده قرار می‌گیرند. وقتی به تعمیرکار موبایل مراجعه می‌کنید، ممکن است یکی از این راه‌کارها را برای رفع نواقص موبایل پیشنهاد دهد. این دو روش از نظر شیوه انجام و هزینه متفاوت از هم هستند. در این مقاله قصد داریم ، تفاوت فلش کردن با ریست فکتوری را بررسی کنیم، پس لطفا ما را تا انتهای نوشتار همراهی کنید.

تفاوت فلش کردن با ریست فکتوری چیست؟

ریست فکتوری در گوشی‌های اندروید

به احتمال زیاد دو اصطلاح ریست فکتوری و فلش کردن بارها به گوشتان خورده است. زمانی که گوشی‌های اندرویدی آسیب می‌بینند و یا ویروسی می‌شوند، این دو راه‌کار برای برطرف کردن این مشکلات به کار می‌روند. ممکن است که این سوال در ذهن شما به وجود بیاید که فرق فلش با ریست فکتوری چیست ؟ برای این که فرق بین این دو را بدانید، لازم است که ابتدا با هر دوی این مفاهیم آشنا شوید.

بازگشت به تنظیمات کارخانه یا همان  ریست فکتوری موبایل  از جمله امکانات و قابلیت‌های گوشی‌های هوشمند است. در صورت انجام این کار گوشی موبایل شما مثل روز اولی که آن را خریداری کرده‌اید می‌شود، یعنی تمام اطلاعات و نرم‌افزارهای نصب شده بر روی آن پاک می‌‌گردد. برای استفاده از گوشی باید مجددا نرم‌افزارها را نصب کرده و تنظیمات گوشی را انجام دهید.

فلش کردن در گوشی‌های اندروید

در پروسه فلش کردن، سیستم عامل گوشی مجددا روی دستگاه نصب می‌شود. در این روش اطلاعات موجود در موبایل از بین رفته و شبیه یک گوشی صفر می‌شود.

فلش کردن در موارد زیر انجام می‌شود:

  • برطرف کردن ویروسی شدن سیستم عامل
  • برطرف کردن صدمات نرم افزاری گوشی اندروید
  • رفع نواقص Root
  • ارتقاء دادن نسخه اندروید
  • حذف رمز گوشی موبایل
  • برطرف کردن ایرادات بوت نشدن سیستم عامل اندروید
  • برطرف کردن مشکلات سخت افزاری سیستم عامل اندروید
  • برطرف کردن مشکل درخواست جی‌میل بعد از ریست فکتوری
  • بازگشت به رام اصلی

اصلی‌ترین فرق فلش کردن با ریست فکتوری

شاید بتوان گفت که اصلی‌ترین تفاوت فلش کردن با ریست فکتوری در امکان یا عدم امکان ریکاوری دیتای موبایل است. گوشی چه فلش شود و یا ریست فکتوری گردد، در هر دو حالت اطلاعات موجود در آن حذف خواهد شد. در فلش کردن این دیتاها برای همیشه از بین می‌رود و کاربر امکان بازیابی مجدد آن‌ها را نخواهد داشت.

فلش کردن موجب می‌گردد که اطلاعات حافظه موبایل وایپ شود. در طی این فرآیند، یک‌سری اطلاعات فیک بر روی دیتاهای قبلی دستگاه ثبت می‌شود، البته این اطلاعات نیز بعدا حذف می‌گردد. این امر باعث می‌شود که کاربر هیچ شانس دوباره‌ای برای ریکاوری اطلاعات نداشته باشد. امکان ریکاوری دیتای موبایل در عملیات بازگشت به تنظیمات کارخانه وجود دارد، اما این گونه نیست که بازیابی اطلاعات بعد از ریست فکتوری به راحتی انجام گیرد. در این روش نیز عملیات ریکاوری به سختی صورت می‌پذیرد، اما غیر ممکن نیست.

تفاوت دیگر فلش کردن با ریست فکتوری

 دیگر تفاوت فلش کردن با ریست فکتوری در چگونگی انجام این دو عملیات است. ریست فکتوری امنیت بالایی دارد و خیلی راحت صورت می‌پذیرد. سادگی این روش در حدی است که حتی خود کاربر نیز به سهولت می‌تواند عملیات ریست فکتوری را انجام دهد. برای این کار فرد نیازی به کامپیوتر ندارد.

فلش کردن گوشی اندکی پیچیده‌تر بوده و لازم است، یک‌سری فایل‌های ویژه دانلود و نصب شود. بعد از روت شدن گوشی اندروید نیز اقدامات خاصی روی آن انجام می‌شود. درواقع تفاوت فلش کردن با ریست فکتوری این است که تنظیمات کارخانه معمولا به منظور تازه‌سازی سیستم عامل صورت می‌گیرد. این در حالی است که در فلش کردن سیستم عامل اندروید کاملا از روی گوشی موبایل پاک شده و باید مجددا نصب شود.

تفاوت فلش کردن با ریست فکتوری به زبان ساده این است که فلش کردن گوشی‌های اندرویدی هنگامی انجام می‌شود که ایرادات و نواقص موبایل با ریست فکتوری برطرف نشود. فلش کردن موبایل اغلب هزینه بالایی را به کاربر تحمیل می‌کند.

3.2/5(12 امتیاز)

کاربر گرامی جهت اطلاع از هزینه ی تعمیرات با شماره های 02154114 ، 02162948 تماس بگیرید.

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *