021-62948

جستجو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
اشتراک گذاری

راهنمای کامل عیب یابی پرینتر

پرینتر یا چاپگر امروزه به عنوان یکی از اصلی ترین دستگاه ها در ادارات و مراکز خدماتی شناخته می شود. این محصول معمولا مشکلات عملکردی متعددی دارد که در سطوح مختلف بروز پیدا می کنند. بسیاری از کاربران نمی توانند منشأ ایرادهای عملکردی پرینتر خود را تشخیص دهند و در نتیجه قادر به برطرف کردن آن ایراد نیز نخواهند بود.

مثلا کاربر متوجه کار نکردن پرینتر می شود اما هیچ اطلاعاتی در خصوص دلایل بروز این وضعیت ندارد. عیب یابی پرینتر مقوله مهمی است که اگر با آن آشنایی داشته باشید، در تعمیر این دستگاه موفق تر عمل خواهید کرد. در این مطلب قصد داریم شما عزیزان را با روش ها و ترفندهای عیب یابی چاپگر آشنا کنیم. این نکات به شما کمک می کنند که مشکلات پرینتر خود و منشأ بروز آنها را تشخیص داده و در زمان مناسب این مشکلات را برطرف نمایید. به این ترتیب، مشکل تشدید نخواهد شد و سایر بخش های دستگاه را نیز درگیر نمی کند. ضمن این که برای تعمیر تخصصی چاپگر خود از هر برندی می توانید به نمایندگی تعمیرات پرینتر  در مرکز سخت افزار ایران مراجعه کرده و با کیفیت ترین سرویس ها را از همکاران ما دریافت نمایید.

عیب یابی پرینتر

روش های عیب یابی پرینتر

برای عیب یابی پرینتر شما باید بدانید که هریک از مشکلات موجود ریشه در کدام بخش دارند. مهم ترین مشکلاتی که پرینترها را درگیر کرده و نیاز به بررسی و ترمیم تخصصی دارند عبارتند از:

 

پرینت نگرفتن پرینتر

بدون شک با مشکل پرینت نگرفتن چاپگر مواجه شده اید. این مشکل بسیار رایج بوده و در تمامی مدل ها و برندهای پرینتر نیز مشاهده می شود. برای عیب یابی چاپگر در این شرایط، پیش از هر چیز اتصالات و کابل های مختلف را چک کنید. هم اتصالات برق و هم کابل های متصل به کامپیوتر باید به دقت بررسی شوند. بنابراین تمام یو اس بی ها و کابل های اتصال بین چاپگر و کامپیوتر یا لپ تاپ مورد استفاده خود را بررسی کرده و از سالم بودن و نصب درست آنها اطمینان حاصل کنید.

مورد بعدی که باید از آن مطمئن شوید و البته در مورد پرینترهای وایرلس کاربرد دارد، وضعیت اینترنت و وای فای است؛ چون اگر اینترنت قطع باشد، دستگاه قادر به پرینت گرفتن نیست. درایور پرینتر  هم یکی از بخش هایی است که در صورت پرینت نگرفتن دستگاه باید مورد بررسی قرار گیرد. پس از عیب یابی پرینتر و تشخیص دلیل یا دلایل پرینت نگرفتن، با نصب مجدد درایور می توانید مشکل را برطرف سازید. اگر موارد ذکر شده درست و بی نقص بودند، مشکل از مین برد یا برد پاور بوده و نیاز به تعمیر تخصصی پرینتر خواهد بود.

افت کیفیت چاپ

یکی دیگر از موارد عیب یابی پرینتر ، مربوط به زمانی است که کیفیت چاپ کاهش پیدا می کند. این مساله دلایل مختلفی دارد که اگر به موقع برطرف نشوند، مشکلات جدی تری را در پرینتر ایجاد می کنند. خرابی فیوزینگ، کیفیت پایین مواد مصرفی یا تمام شدن آنها، خرابی درام و مواردی از این دست، اصلی ترین دلایل افت کیفیت چاپ هستند که باید برطرف شوند.

همکاران ما در نمایندگی تعمیرات پرینتر، توانایی این را دارند که با استفاده از تجهیزات پیشرفته و مواد مرغوب، دستگاه را تعمیر و مشکل موجود را برطرف نمایند. بنابراین در هنگام افت کیفیت چاپ پرینترتان اول کارتریج را بررسی کنید و در صورتی که مشکلی نداشت، سرتغ فیوزینگ و درام بروید.

 

کاهش سرعت چاپ

عیب یابی پرینتر در صورت افت کیفیت چاپ نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. در این شرایط فرایند چاپ به کندی انجام می شود و زمان زیادی از شما می گیرد. یکی از راه حل های کاربردی در این شرایط غیر فعال کردن قابلیت چاپ دو رویه دستگاه است. سیستم را روی PostScript تنظیم کنید تا هم درایور با سرعت بیشتری شروع به کار کند و هم سرعت چاپ افزایش پیدا کند.

البته گاهی هم ممکن است مشکل از تنظیمات نباشد و کاهش سرعت پرینتر ناشی از خرابی قطعات داخلی باشد. در این صورت بهتر است برای ترمیم یا تعویض اجزا آسیب دیده از یک تعمیرکار با تجربه کمک بگیرید.

 

جمع شدن کاغذ در پرینتر

جمع یا مچاله شدن برگه ها در پرینتر هم مشکل دیگری است که می تواند بسیار آزار دهنده باشد. البته فناوری های به کار رفته در پرینترهای جدید موجب شده اند که کمتر شاهد بروز این مشکل باشیم. اما به هر حال همچنان گاهی کاغذ در چاپگر مچاله شده و یا جمع می شود. برای عیب یابی پرینتر در این حالت باید مخزن کاغذ را بررسی کنید و مطمئن شوید که کاغذها مرتب هستند. همچنین کیفیت کاغذهای مورد استفاده را نیز بررسی کرده و از مناسب بودن آنها اطمینان حاصل کنید.

عیب یابی کارتریج پرینتر

یکی از مهم ترین مراحل عیب یابی پرینتر مربوط به کارتریج است. اگر کارتریج درست کار کند تقریبا همه بخش های دستگاه عملکردی بی نقص خواهند داشت. شناسایی نشدن کارتریج مشکلی است که معمولا بعد از تعویض یا شارژ این قطعه اتفاق می افتد. معمولا این مساله به دلیل درست جا نگرفتن کارتریج در اسلات های پرینتر اتفاق می افتد.

برای اطمینان از اینکه پرینر شما سالم است، اگر کارتریج قدیمی در دسترستان است آن را متصل کنید و اگر شناسایی شد بلافاصله کارتریج جدید را جایگزین کنید. اما اگر مشکل حل نشد قطعا مشکل یا از کارتریج شما است. در صورت عدم شناسایی هر دو کارتریج نیز باید به فکر تعمیر پرینتر خود باشید. مسدود بودن مسیر ورود جوهر به کارتریج، خشک شدن جوهر و نیز انسداد زبانه های کارتریج نیز در مختل شدن عملکرد کارتریج موثر هستند.

3/5(2 امتیاز)

کاربر گرامی جهت اطلاع از هزینه ی تعمیرات با شماره های 02154114 ، 02162948 تماس بگیرید.