چاپ ۳ بعدی اولین قلب مصنوعی آن هم با رگ و پی انسانی می تواند پیشرفت های عظیمی در صنعت پزشکی ایجاد کند. بر اساس این خبر دانشمندان مدعی شدند قلب انسان را با استفاده از چاپگر سه بعدی و با رگ و پی انسانی شبیه سازی کرده اند. همه می دانند که قلب یک عضو حیاتی است و هیچ کس بدون آن قادر به زندگی نیست.
حالا چنین پیشرفتی در علم پزشکی می تواند بسیاری از بیماری های قلبی را درمان کند و جان بسیاری از انسان ها نجات دهد. چاپ ۳ بعدی اولین قلب مصنوعی یک پیشرفت پزشکی چشمگیر است که میتواند آینده جراحی پیوند قلب را متحول سازد. فعلا قلبی که پژوهشگران در دانشگاه تلآویو ساخته اند، به اندازه قلب یک خرگوش است.
“تال دویر”، سرپرست تیم تحقیق درباره چاپ ۳ بعدی اولین قلب مصنوعی این طور می گوید که این قلب مینیاتوری اولین قلب بازسازی شده از این نوع در جهان است. این قلب از جوهر پرینتر سه بعدی با بافت های چربی ای ساخته شده که از بدن بیماران برای تولید سلول، رگ های خونی، بطن و دهلیز قلب گرفته شده است. پیش از این هم چاپ سه بعدی قلب انجام شده بود، اما نه با سلول و رگ انسانی.
استفاده از چاپ ۳ بعدی اولین قلب مصنوعی برای پیوند به انسان
هر چند که اکنون رویایی دور به نظر میرسد، اما دانشمندان امیدوارند که پس از موفقیت در چاپ ۳ بعدی اولین قلب مصنوعی، روزی بتوانند قلب هایی بسازند که قابلیت پیوند به انسان را داشته باشد. هر چند که نباید منکر این موضوع شد که موانع و چالش های زیادی در مسیر ساخت یک قلب سه بعدی قابل استفاده برای پیوند زدن با تکنولوژی چاپ سه بعدی وجود دارد. از همین جهت است که برای موفقیت در این مسیر نیاز به صرف زمان و انرژی فراوان و البته سعه صبر زیاد است.
انداره قلب ساخته شده با چاپگر سهبعدی
چاپ ۳ بعدی اولین قلب مصنوعی در حالی با موفقیت انجام شده است که سایز آن به اندازه یک گیلاس است. پس از اعلام این خبر در روز دوشنبه ۱۵ آوریل 2019، خبرنگاران برای دیدن این قلب به دانشگاه تلآویو دعوت شدند. عکسی که در تصویر می بیند به خوبی گویای این مطلب است که ساخت چنین محصولی تا چه قدر می تواند شگفت انگیز باشد. اکنون پژوهشگران باید در ادامه تحقیقاتشان راه هایی بیابند که بتوانند قلب های ساخته شده را طوری آموزش دهند که مانند قلب واقعی رفتار کنند.
با چاپ ۳ بعدی اولین قلب مصنوعی فعلا تنها سلولهای قلبی قابلیت منقبض شدن دارند، اما هنوز توانایی خون رسانی ندارند. “تال دویر”، سرپرست تیم تحقیق اینگونه می گوید که قصد دارند در مرحله بعد – حدود یک سال دیگر- قلب های سه بعدی را روی بدن حیوانات پیوند بزنند. او میگوید شاید در طی ۱۰ سال آینده چاپگر های اعضای بدن در بهترین بیمارستان های سرتاسر جهان نصب شوند و روند تولید قلب و پیوند آن به صورت روتین انجام شود.
نمایندگی تعمیر پرینتر
نمایندگی تعمیر پرینتر تلاش کرده است تا با راه اندازی یک تعمیرگاه مجزا و مجهز، انواع مشکلات پرینترها را شناسایی و برطرف کند. مشکلات پرینتر ها صرف نظر از برند و مدل آنها بسیار مشترک است. آنچه مهم است عیب یابی صحیح از اختلال و ایرادی است که دستگاه با آن روبه رو شده است. پس از یک عیب یابی دقیق می توان انتظار یک تعمیر موثر را داشت.
نمایندگی تعمیر پرینتر خدمات تعمیراتی نظیر تعمیر فیوزینگ پرینتر، تعمیر درام پرینتر، تعمیر مین برد پرینتر، تعمیر کاغذکش پرینتر، تعمیر یونیت لیزر پرینتر، شارژ و تعویض کارتریج پرینتر و … را ارائه می دهد. همه خدمات تضمین شده هستند.