جستجو کردن
اشتراک گذاری

بکاپ گرفتن از رایانه

چگونه از رایانه بکاپ بگیریم؟ با توجه به اهمیت اطلاعات و احتمال فرمت شدن آنها در شرایط مختلف، لازم است که همواره یک نسخه پشتیبان از داده های خود داشته باشید. بکاپ گیری از کامپیوتر روشی است که به شما این امکان را می دهد حتی در صورت حذف شدن اطلاعات، نیازی به بازیابی آنها نداشته باشید. در این مقاله قصد داریم نحوه بکاپ گرفتن از رایانه را به شما کاربران عزیز آموزش دهیم. این کار چندان پیچیده نیست، اما اگر در طول مراحل اجرای آن با مشکل مواجه شدید، می توانید از مهندسین مجرب ما در مرکز سخت افزار ایران، راهنمایی های لازم را دریافت نمایید. همکاران ما در این مرکز، با بهره گیری از دانش روز دنیا در زمینه it، می توانند انواع مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری کامپیوتر شما را برطرف نموده و راهنمایی های کاربردی را به شما عزیزان ارائه نمایند. برای مطالعه کامل ترین راهنمای بکاپ گرفتن از رایانه با ما همراه باشید.

بکاپ گرفتن از رایانه

از کدام داده ها بکاپ بگیریم؟

اولین نکته ای که پیش از آغاز فرایند بکاپ گرفتن از رایانه باید به آن توجه شود، این است که بدانیم از کدام بخش از داده ها و اطلاعات سیستم باید بکاپ بگیریم. بیشتر کاربران فراموش می کنند که از داده های مهم و فایل های کلیدی خود نسخه پشتیبان تهیه کنند و در صورت فرمت شدن آنها به هر دلیلی، با مشکل مواجه می شوند. یکی از مهم ترین فایل هایی که باید در اولین فرصت از آنها بکاپ بگیرید، فایل‌ های سیستم هستند. فایل هایی همچون Windows Registry یعنی System.Dat و User .Dat، فایل ‌های راه ‌انداز Dos شامل Autoexec.Bat ، Config.Sys ، IO.Sys ، Msdos.Sys  و چندین فایل کمکی دیگر در Windows و Dos.، از جمله اصلی ترین فایل های سیستمی هستند که رایانه مورد نظر بدون آنها اصلا کار نمی کند. فایل های اجرایی مثلMicrosoft Office  و یا Eudora pro نیازی به نسخه پشتیبان ندارند و می توانید دوباره آنها را نصب کنید. همچنین در بکاپ گرفتن از رایانه ، از فایل های شخصی خود مثل عکس، موزیک و … غافل نشوید.

وسیله مناسب برای بکاپ گرفتن از کامپیوتر

بعد از اینکه فایل های مهم برای پشتیبان گیری را مشخص کردید، باید یک وسیله مناسب برای ذخیره نسخه بکاپ پیدا کنید. بکاپ گرفتن از رایانه بدون استفاده از یک حافظه مناسب برای ذخیره سازی، عملا کاری بی معنی است. توصیه می کنیم برای ذخیره کردن فایل نسخه پشتیبان، از هارد دیسک سیستم خود استفاده نکنید؛ چون اگر کل درایو خراب و یا غیرقابل دستیابی شود، نسخه‌ ی پشتیبان روی آن هم بی ‌ارزش بوده و قابل دسترسی نخواهد بود. بعضی شرکت‌ها Tape و یا هر وسیله دیگری که به عنوان پشتیبان استفاده می ‌کنند را به محل دیگری می ‌فرستند. در این صورت اگر رایانه مورد نظر به هر دلیلی از بین رفت، نسخه پشتیبان سالم خواهد ماند. این مساله به اندازه ای اهمیت دارد که برخی حتی از هارد یا وسیله ای که بکاپ را در آن ذخیره کرده اند، در گاو صندوق استفاده می کنند. پیش تر برای بکاپ گرفتن از رایانه از فلاپی ‌دیسک استفاده می شد. با عرضه هارد دیسک های اکسترنال با ظرفیت بالا، این قطعات گزینه های بسیار مناسب تری برای ذخیره کردن نسخه بکاپ به شمار می روند. می توانید هارد مورد نظر را هر جایی که مایل هستید نگه داری کرده و در مواقع لزوم، از اطلاعات آن استفاده نمایید.

مراحل بکاپ گرفتن از رایانه

برای بکاپ گرفتن از رایانه ، اولین مرحله این است که فایل های مورد نظر خود را مرتب کنید. این کار باعث می شود که بازیابی آنها هم راحت تر انجام شود. پس از اینکه فایل های مورد نظر خود را در یک محل مشخص کپی و مرتب کردید، می توانید با طی کردن مراحل زیر، فرایند بکاپ گرفتن از کامپیوتر خود را انجام دهید:

1-  روی درایو C راست کلیک کرده و با استفاده از گزینه Properties ،پنجره مربوط به این بخش را باز کنید.

2- سربرگ Tools را باز کنید و گزینه Back up now را انتخاب نمایید.

3- در صفحه جدیدی که باز می شود، روی گزینه Set up Backup کلیک کنید.

4- در بخش SetBackup، ویندوز به صورت اتوماتیک به دنبال درایو مناسب برای ذخیره اطلاعات می گردد. سپس از شما می خواهد که یکی از درایو های خود را به عنوان مکانی برای ذخیره بک آپ (Backup) انتخاب کنید و سپس بر روی گزینه Next کلیک کنید. در این مرحله بکاپ گرفتن از رایانه ، می توانید از هارد اکسترنال استفاده کنید.

5- در مرحله پنجم، پنجره ای تحت عنوان externalornetwork1 باز می شود که باید گزینه Let Windows Choose را در آن انتخاب کنید.

6- در بخش Settings، فایل های مورد نظری را که می خواهید از آن ها بک آپ (Back up) تهیه کنید، را انتخاب نمایید. کارشناسان تعمیرات کامپیوتر توصیه می کنند که در این مرحله، گزینه include a system image of drives را فعال نمایید.

7- در این قسمت یک بار دیگر همه مباحث و درایو های انتخابی را دوباره چک کنید و از صحت همه چیز مطمئن شوید. حالا با انتخاب گزینهSave Settings and Run backup ، عملیات بکاپ گرفتن از رایانه مشخص می شود.

8- در این مرحله و پس از پایان فرایند بکاپ گیری، می توانید فایل نسخه پشتیبان را در محلی که انتخاب کرده اید مشاهده کنید.

نمایندگی تعمیرات رایانه

نمایندگی تعمیرات رایانه در مرکز سخت افزار ایران، با حضور کارشناسان نرم افزار و سخت افزار، با کیفیت ترین خدمات را در این زمینه به کاربران ارائه می دهد. متخصصین این مرکز، پس از بررسی همه جانبه ی کامپیوتر مورد نظر و تشخیص مشکل، اقدام به تعمیر آن با استفاده از تجهیزات و برنامه های پیشرفته می نمایند. فعالیت های این نمایندگی به برند خاصی محدود نبوده و شما می توانید انواع مدل های کامپیوتر ایسر، ال جی، اپل، سامسونگ، ایسوس، دل و … خود را برای تعمیر به متخصصین ما بسپارید. لازم به ذکر است که برای راحت تر شدن کار شما عزیزان، نمایندگی تعمیرات رایانه اقدام به ارائه خدمات تعمیر کامپیوتر در محل نموده است.

امتیاز شما به این نوشته

کاربر گرامی جهت اطلاع از هزینه ی تعمیرات با شماره های 02154114 ، 02162948 تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *