در سالی که گذشت ویروس کرونا باعث کاهش تولیدات صنعتی و بسته شدن کارخانه ها شد. اما در 2020 مدیاتک توانست با داشتن 31 درصد از سهم بازار لقب بزرگترین تولیدکننده ی تراشه ی موبایل را به دست آورد. این تولیدکننده به راحتی رقیب اصلی خود یعنی کوالکام را شکست داد. در ادامه به بررسی تمامی حواشی مرتبط با دریافت لقب برترین سازنده ی تراشه ی موبایل توسط مدیاتک می پردازیم.
حضور مدیاتک در گوشی های مختلف
در سال 2020 ساخت و ساز قطعات الکترونیکی و دیجیتالی با مشکلات بسیاری رو به رو شد. اما به هرحال برنامه ریزی طراحی و تولید گوشی های هوشمند جدید همچنان ادامه داشت. مدیاتک فرصت را غنیمت شمرد و با حضور پررنگ خود در بسیاری از برندهای قدرتمند دنیا نمایان شد. این کمپانی در سال 2019 تنها 17.2 درصد از سهم گوشی های جدید را در دست داشت. بنابراین مدیاتک پیشرفت بسیار چشم گیری را تجربه کرد.
سیاست اصلی مدیاتک برای رقابت با کوالکام
براساس عقیده ی کارشناسان و منتقدین دنیای تکنولوژی، سیاست اصلی مدیاتک برای رقابت با کوالکام، پشتیبانی از گوشی های میان رده و ارزان قیمت بوده است. این موضوع کاملا با شیوع ویروس کرونا و کنسل شدن بسیاری از کسب و کارها هماهنگ است.
بودجه ی مرتبط با خرید گوشی های جدید برای بسیاری از افراد نسبت به سال های پیش کاهش داشت. در نتیجه توجه بیشتر به موبایل های میان رده و اقتصادی دور از تصور نبوده است. بدین ترتیب خیلی ساده مدیاتک به عنوان بزرگترین تولیدکننده ی تراشه ی موبایل شناخته شد.
بیشتر بخوانید: آموزش ترفند انتقال مالکیت گوشی
سه مشتری اصلی تراشه های مدیاتک
اصلی ترین برندی که همواره گوشی های خود را با مدیاتک هماهنگ می سازد، شیائومی است. مدیاتک لقب بزرگترین تولیدکننده ی تراشه ی موبایل را با وجود گوشی های جذاب و اتقصادی شیائومی به دست آورد. اوپو دومین مشتری بزرگ مدیاتک در سال ۲۰۲۰ بود. به گزارش AndroidAuthority، این شرکت ۵۵٫۳ میلیون دستگاه گوشی هوشمند خوش ساخت و جذاب را با استفاده از تراشه مدیاتک راهی بازار کرد.
اوپو در سال ۲۰۱۹ هم نزدیک به ۴۶٫۳ میلیون دستگاه گوشی توسط تراشه مدیاتک تولید نمود. سامسونگ نیز یکی از اصلی ترین مشتری های مدیاتک است. بسیاری از گوشی های میان رده ی سامسونگ با مدیاتک فعال شده اند. این موضوع احتمالا نه تنها تا انتهای سال 2021 ادامه خواهد داشت؛ بلکه در سال 2022 نیز احتمالا شاهد حضور قوی مدیاتک می باشیم.